imageEr is wel degelijk hoop.

Mannen vinden dat vrouwen eerder hun onzekerheid moeten dumpen dan het beetje vet dat ze hebben. Dat blijkt uit een onderzoek dat de redacties van Cosmopolitan en Men's Health samen hebben uitgevoerd onder ruim 2300 mannen en ruim 2700 vrouwen.

Humor en lief voor elkaar zijn blijken bij mannen en vrouwen nog steeds het best te scoren. ,,Een man die zo nu en dan een welgemikte, gevatte grap maakt, is eerder een blijvertje dan het type Rambo met een leuk smoelwerk en dito geslachtsdeel'', blijkt uit het onderzoek.
'Lief zijn' staat nog steeds op nummer een bij de vrouwen, zegt 54 procent. Op een tweede plaats staat humor, stelt 30 procent van de vrouwen. Bij mannen ligt dat percentage nog hoger. Zeker 80 procent van hen vindt het onaantrekkelijk als een vrouw geen gevoel voor humor heeft. Uiterlijk en intelligentie is voor maar 1 op de 7 mannen het allerbelangrijkste.
Uit de cijfers blijkt dat mannen net zo vaak seks willen hebben als vrouwen. Voor bijna de helft van vrouwen en mannen is drie tot vier keer per week voldoende, maar eenderde heeft aan een tot twee keer per week genoeg. Daarnaast houden mannen steeds meer van vrouwen met een carrière. ,,Dat maakt het leven spannender'', zeggen ze. En het is voor beiden geen bezwaar als zij meer inbrengt dan hij.


bron: stentor
Dit artikel afdrukken