imageMeer moet en dus was Danone het succes van pro- en prebioticum Actimel niet genoeg. Begin dit jaar kwam het met Essensis, het zuivelproduct op basis van Lychee en druif dat je niet alleen van binnen, maar ook van buiten een mooier mens maakt. Voortaan kun je je dus mooi eten.

Hoeveel moet je er van nemen? Volgens klinische studies van Danone zelf, heb je binnen 6 weken een mooiere huid als je er 2 potjes per dag van eet.
Dat schiet tenminste op, je stapt uit de strijd om de losse potjes en 6-packs om maar meteen in de 6-weeks abonnementen te gaan. Om het effect vol te houden moet de klant het eten van het yoghurtje bovendien onderhouden.
Duur? Nee, want je bespaart op dure dag- en nachtcrèmes. Goeie marketing dus. Dior, Clarins en Nivea hadden nooit gedacht nog eens concurrentie te krijgen van crèmes voor in je maag. Met Yazerty.net reken je uit wat je bespaart ten opzichte van je huidige crème: voor €31,77 per maand ben je klaar met Essensis. Is je crème duurder, dan kun je dus overstappen ;-) Hoe dat spul het voor elkaar krijgt? Dankzij een dosis Omega-6, groene thee extract en natuurlijk het befaamde bifidus essensis. Werkt van binnenuit om de buitenkant mooi te krijgen.

Zou het echt waar zijn of kijk je straks jezelf mooi? Trouwens, een overload Omega-6 was toch eigenlijk helemaal niet zo‚n goed idee? (omdat het de intake van omega-3 blokkeert)

Ik zou het maar houden bij Biafine, een fantastische, goedkope, medicinale crème die tevens een prima schoonheidscrème is. Helaas is dit eveneens Franse product in Nederland niet te koop.
Dit artikel afdrukken