Je zoekt binnen Foodlog, via Google
Menu Foodlog

Vlees is (on)gezond. Hoe kan dat?

17

Vlees is (on)gezond. Hoe kan dat?

Canadese onderzoekers zorgden eind september voor een shock in voedingsland. In het gerenommeerde blad Annals of Internal Medicine noemden zij het eten van rood vlees géén risico voor de...

Veel te veel voedsel is veel te lekker in de VS

19

Veel te veel voedsel is veel te lekker in de VS

Onderzoekers van de universiteit van Kansas stelden datagestuurd vast welk voedsel ’hyper-palatable’ (‘hyper-smakelijk’) mag heten. Ze ontdekten dat 62% van de in de VS verkochte...

+
Onweglegbare gids door het lichaam

+
7

Recensie Onweglegbare gids door het lichaam

De erudiete Amerikaans-Britse auteur Bill Bryson neemt zijn lezers mee, als een professor met encyclopedische kennis, door het ongelofelijke verhaal van het menselijk lichaam. Het boek is goed...

Hans Pollemans Vlees is (on)gezond. Hoe kan dat?
ej van Ginkel Vlees is (on)gezond. Hoe kan dat?
Arnold van Woerkom Vlees is (on)gezond. Hoe kan dat?
Koen Mulder RMC Vlees is (on)gezond. Hoe kan dat?
Jan Peter van Doorn Vlees is (on)gezond. Hoe kan dat?
Stephan Peters Vlees is (on)gezond. Hoe kan dat?
Dick Veerman Vlees is (on)gezond. Hoe kan dat?
Gert van der Hoek Vlees is (on)gezond. Hoe kan dat?