Foodlog is een open nieuws- en discussieplatform waar professionals en publiek met elkaar het nieuws duiden. Dit levert soms pittige discussies op, maar leidt uiteindelijk altijd tot nieuwe, prikkelende inzichten die aanzetten tot helderder nadenken. Jaarlijks bereiken wij 1,5 miljoen unieke bezoekers op de eigen site, met een vaste lezerskern van 150.000 lezers. Door contentsamenwerkingen met onder meer Microsoft News (MSN), Boerenbusiness, Food Personality, Alea en Vilt bereikt ons nieuws een half miljoen unieke frequente lezers.

Foodlog beïnvloedt beïnvloeders. Het gesprek tussen wetenschappers, artsen, boeren, levensmiddelenmakers, journalisten, studenten, retailers én kritische consumenten op één platform is uniek. Met enige regelmaat leiden de discussies op Foodlog tot Kamervragen en heroverwegingen in politiek en beleid.

Naast de activiteiten vanuit de website doen we projecten, waarin we 'hete' onderwerpen verhelderen en mensen en meningen verbinden.

Teamversterker

Foodlog zoekt een administratieve ondersteuner met commerciële intuïtie

Ben jij zelfstartend, oplossingsgericht en lekker efficiënt? Alert op kansen en manieren om je collega's te ontzorgen? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Kijk hier voor meer informatie.

Redactie

Ben jij geïnteresseerd in voeding, voedsel, landbouw, gezondheid en duurzaamheid? Wil jij een neus ontwikkelen voor nieuws en wat daar achter zit? Zin om eens te ruiken aan het echte (wetenschapsjournalistieke) werk op een dynamische redactie?

 

Kom stage lopen op de redactie!