Foodlog heeft begin 2023 weer stageplaatsen beschikbaar!
Neem daarvoor vanaf november contact op met Cécile Janssen, eindredacteur Foodlog (of Bianca van der Ha, uitgever).
Telefoon: 06 10528148. Email: cecile@foodlog.nl (uitgever@foodlog.nl).
Neem daarvoor vanaf november contact op met Cécile Janssen, eindredacteur Foodlog (of Bianca van der Ha, uitgever).
Telefoon: 06 10528148. Email: cecile@foodlog.nl (uitgever@foodlog.nl).
Foodlog is op zoek naar een of meer stagiair(e)s, die ons gezellige team komen versterken. Dat kan ook virtueel.
Foodlog is dé site in Nederland als het gaat om verslaggeving over voedsel, gezondheid, de levensmiddelenindustrie, landbouw en duurzaamheid. Het is een onafhankelijk nieuwsplatform over voeding, gezondheid, landbouw, levensmiddelenmarketing, voedselpolitiek en aan landgebruik gerelateerde energie- en watervraagstukken – waar nodig tot op (geo)politieke schaal.
Het Foodlogteam bestaat uit een kleine kerngroep die samenwerkt met een open sourced team van deskundige journalisten en wetenschappers. In dit kleine bedrijf word je als stagiair(e) gezien en gehoord. Je draait volledig mee in de werkzaamheden op de redactie. Jouw bijdrage maakt dus echt verschil voor Foodlog.
Functieomschrijving
Wij bieden:
We vragen:
Standplaats: Ede (maar ook virtueel via diverse teamtools).
Geïnteresseerd, maar komt deze periode je niet uit?
Foodlog heeft elk half jaar 2 stageplaatsen te vergeven. De stages zijn - afhankelijk van de benodigde studiepunten - 4 tot 6 maanden, 5 dagen per week. Parttime invulling is ook bespreekbaar.
Het gaat jaarlijks om de volgende periodes:
Meer informatie:
Neem contact op met Cécile Janssen, eindredacteur Foodlog (of Bianca van der Ha, uitgever).
Telefoon: 06 10528148
Email: cecile@foodlog.nl (uitgever@foodlog.nl).
Update: 1 september 2022