Annika de Jong

Redacteur

Grazen van het nieuws en schrijven met plezier; op de redactie beweeg ik mij daar waar actie nodig is.

In mijn vrije tijd klus en tuinier ik met mijn gezin, verken ik al (hard)lopend onze nieuwe omgeving. Het liefst fiets ik een berg op en ik zet mij in voor de wielerclub die fietst voor Warchild.

Anoushka Anand

Projectmedewerker AFN

I am a writer / editor / project manager at AgriFood Networks (AFN).

I enjoy baking, movies from the 50s, and making cocktails with friends.

Bianca van der Ha

Senior Projectmanager

Als senior projectmanager ben ik verantwoordelijk voor het ontwikkelen, uitvoeren en in goede banen leiden van onze projecten, evenementen en webinars en podcasts. Als MT-lid werk ik mee aan de toekomst van ons bedrijf.

Buiten werk, kruip ik achter mijn naaimachine, knoop ik mijn hardloopschoenen onder of stap ik op mijn yogamat.
 

Bram van Driel

Junior redacteur

Na een leuke en succesvolle stage bij Foodlog ga ik nu verder als junior redacteur in het redactieteam. Bezig zijn met onderwerpen over de hele breedte van de voedingswereld geeft me veel energie.

 

Als ik ‘s avonds thuis kom, kook en eet ik graag met vrienden. Of ik plof op de bank voor een talkshow, serie of satireprogramma.

Cécile Janssen

Coördinerend (eind)redacteur

Dagelijks draag ik bij aan een mooi, spannend en actueel Foodlog, waar ook nog wat te lachen valt. Trots ben ik vooral op onze Gespot. Scroll daar doorheen en je bent helemaal bij!

 

Met veel plezier speel ik viool in Het Orkest Amsterdam en verder ben ik dol op koken, kwartetten, Le Pin, lezen, lekker eten en onze poezen.

Cora Verweij

Officemanager en Relatiebeheerder

Met onze leden heb ik contact over hun lidmaatschap. Ik maak en verstuur facturen en ik verwerk binnenkomende facturen. Collega’s ontzorg ik met het inplannen van de agenda. Bij speciale gebeurtenissen verzorg ik een kaartje of bloemetje.

 

In mijn vrije tijd trek ik erop uit met de camper voor een mooie wandeling, vogels spotten en ik neem zelfgebakken taart mee.

Dick Veerman

Hoofdredacteur

Opgeleid tussen Parijs en Utrecht, een taal en wijsbegeerte. AIO in de wijsbegeerte. Eerste echte baan bij een bank die ging fuseren met een verzekeraar en het bestuur mogen helpen om daar ING van te maken. Veel te jong veel te veel gezien van het grote zakelijke leven. Niets menselijks bleek de groten vreemd. Later adviseur bij een grote consulting firma. Daarna mede-eigenaar van een bedrijf in data-modelling. Na een periode vol reuma-zorgen vrij geworden en per ongeluk Foodlog opgericht. De rest is history en gaat over niet-mainstream en ook niet-wappie. Over pijnlijk blijven verhelderen waar anderen stoppen met denken en met zorg verbinden waar dat lukt.

Elske Gravesteijn

Auteursredacteur

Mijn creativiteit en interesse in voeding en gezondheid kan ik kwijt in het schrijven van artikelen. Ook ben ik verantwoordelijk voor de Wat is...? reeks. Ik vind het mooi om te zien dat Foodlog uitnodigt om met elkaar in gesprek te gaan.

 

Van origine ben ik neurobioloog met een liefde voor koken, proeven en ontdekken. Ik vind het heerlijk om na wat tuinieren in het zonnetje in de hangmat te liggen. Van goede muziek ga ik dansen en in een Spaanse bodega kom ik helemaal tot rust.

Luca Reniers

Junior projectmanager

Als junior projectmanager ben ik verantwoordelijk voor het ontwikkelen, uitvoeren en in goede banen leiden van onze projecten, evenementen en
webinars en podcasts.


In mijn vrije tijd loop ik graag hard; intervallen op de atletiekbaan, een duurloopje in de omgeving of doe ik mee met een 5-10km wedstrijd. Daarnaast houd ik van wandelen in de natuur en vind ik het leuk om creatief bezig te zijn in de keuken.

Marie-José Tim-van Gorp

Projectmanager

Als projectmanager ben ik verantwoordelijk voor het bedenken, organiseren en uitvoeren van interessante en uitdagende projecten die partijen in de voedselketen een stukje dichter bij elkaar brengen. Organiseren met het oog op verbinden doormiddel van communicatie vind ik het leukste wat er is.

 

Gek op een goede discussie en gezelligheid. Wandelen in de achterhoek en mediteren houdt mij scherp en geeft rust. De weekenden staan in het teken van klussen in onze oude pastorie en erop uit gaan met mijn man en zoontje.

Mauritskazerne B21

Kantooradres

Je vindt Foodlog in de Mauritskazerne te Ede, ingang B.

 

We houden kantoor in een duurzaam gebouw: de Mauritskazerne heeft energielabel A++++. 

 

Klik hier voor de route van jou naar ons (klik op het loepje!).