Annika de Jong

Redacteur

Grazen van het nieuws en schrijven met plezier; op de redactie beweeg ik mij daar waar actie nodig is.

In mijn vrije tijd klus en tuinier ik met mijn gezin, verken ik al (hard)lopend onze nieuwe omgeving. Het liefst fiets ik een berg op en ik zet mij in voor de wielerclub die fietst voor Warchild.

Anoushka Anand

Projectmedewerker AFN

I am a writer / editor / project manager at AgriFood Networks (AFN).

I enjoy baking, movies from the 50s, and making cocktails with friends.

Bianca van der Ha

Senior Projectmanager

Als senior projectmanager ben ik verantwoordelijk voor het ontwikkelen, uitvoeren en in goede banen leiden van onze projecten, evenementen en webinars en podcasts. Als MT-lid werk ik mee aan de toekomst van ons bedrijf.

Buiten werk, kruip ik achter mijn naaimachine, knoop ik mijn hardloopschoenen onder of stap ik op mijn yogamat.
 

Bram van Driel

Stagiair

Als stagiair draai ik volwaardig mee op de redactie en beheer onder andere de sociale media. Bezig zijn met onderwerpen over de hele breedte van de voedingswereld geeft me veel energie.

Als ik ‘s avonds thuis kom, kook en eet ik graag met vrienden. Of ik plof op de bank voor een talkshow, serie of satireprogramma.

Cécile Janssen

Coördinerend (eind)redacteur

Dagelijks draag ik bij aan een mooi, spannend en actueel Foodlog, waar ook nog wat te lachen valt. Trots ben ik vooral op onze Gespot. Scroll daar doorheen en je bent helemaal bij!

 

Met veel plezier speel ik viool in Het Orkest Amsterdam en verder ben ik dol op koken, kwartetten, Le Pin, lezen, lekker eten en onze poezen.

Claudia Hulshof

(Wetenschaps)journalist en eindredacteur

Wat Foodlog voor mij leuk maakt zijn de intellectuele uitdaging, veel vrijheid in wat ik wil bijdragen en de mensen; het is er gezellig. 

 

Naast mijn werk zing en brei ik graag, ontwerp ik breipatronen en ben ik student aan de Ridhwan School. En ik houd erg van honden, kleur en natuurlijke materialen, vormgeving, glooiende landschappen, bossen en mooie tuinen.

Cora Verweij

Officemanager en Relatiebeheerder

Met onze leden heb ik contact over hun lidmaatschap. Ik maak en verstuur facturen en ik verwerk binnenkomende facturen. Collega’s ontzorg ik met het inplannen van de agenda. Bij speciale gebeurtenissen verzorg ik een kaartje of bloemetje.

 

In mijn vrije tijd trek ik erop uit met de camper voor een mooie wandeling, vogels spotten en ik neem zelfgebakken taart mee.

Dick Veerman

Hoofdredacteur

Opgeleid tussen Parijs en Utrecht, een taal en wijsbegeerte. Eerste baan bij een bank die ging fuseren met een verzekeraar, dat werd ING. Veel te jong veel te veel gezien van het grote zakelijke leven. Niets menselijks is de groten vreemd. Later adviseur en mede-eigenaar van bedrijf in data-modelling. Na een periode vol reuma-zorgen vrij geworden en per ongeluk Foodlog opgericht. De rest is history en gaat over niet mainstream en ook niet wappie. Over verhelderen waar anderen stoppen en verbinden waar dat lukt.

Marie-José Tim-van Gorp

Projectmanager

Als projectmanager bij Foodlog mag ik elke dag meewerken aan interessante en uitdagende projecten die partijen in de voedselketen een stukje dichter bij elkaar brengen.

 

Gek op een goede discussie, huisgemaakte (zoete) baksels en salsa dansen. Wekelijks een lesje yoga of een uurtje mediteren houdt mij scherp en geeft rust. De weekenden staan in het teken van klussen in onze oude pastorie en erop uit met mijn man en zoontje.