Annika de Jong

Redacteur

Na mijn studie Voeding en Gezondheid (WUR) en wat omzwervingen, belandde ik bij Foodlog waar ik niet uitgeleerd raak. Grazen van het nieuws en schrijven met plezier; op de redactie beweeg ik mij daar waar actie nodig is.

In mijn vrije tijd klus en tuinier ik met mijn gezin, verken ik al (hard)lopend onze omgeving. Het liefst fiets ik een berg op en zet ik mij achter de schermen in voor de wielerclub die fietst voor Warchild.

Bonita Ende

Stagiaire

Voor de afronding van mijn Bachelor Voeding & Diëtetiek aan de Haagse Hogeschool loop ik stage bij Foodlog. Tijdens mijn stage bij Foodlog duik ik onder meer in de Gezonde Innovatie Awards in relatie met mijn studie. Daarnaast zal ik ook een hoop leren op het journalistieke vlak!

In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met krachtsport en hier optimale resultaten mee te behalen. Daarnaast ben ik graag aan het koken/bakken en hoop ik ooit misschien wel mijn eigen kookboek te kunnen publiceren. En voor de rest zijn er nog een hele hoop andere hobby’s. Om het kort samen te vatten: ik ben graag creatief bezig.

Cécile Janssen

Coördinerend (eind)redacteur

Dagelijks draag ik bij aan een mooi, spannend en actueel Foodlog, waar ook nog wat te lachen valt. Trots ben ik vooral op onze Gespot. Scroll daar doorheen en je bent helemaal bij!

 

Met veel plezier speel ik viool in Het Orkest Amsterdam en verder ben ik dol op koken, kwartetten, Le Pin, lezen, lekker eten en onze poezen.

Dick Veerman

Hoofdredacteur

Opgeleid tussen Parijs en Utrecht, een taal en wijsbegeerte. AIO in de wijsbegeerte. Eerste echte baan bij een bank die ging fuseren met een verzekeraar en het bestuur mogen helpen om daar ING van te maken. Veel te jong veel te veel gezien van het grote zakelijke leven. Niets menselijks bleek de groten vreemd. Later adviseur bij een grote consulting firma. Daarna mede-eigenaar van een bedrijf in data-modelling. Na een periode vol reuma-zorgen vrij geworden en per ongeluk Foodlog opgericht. De rest is history en gaat over niet-mainstream en ook niet-wappie. Over pijnlijk blijven verhelderen waar anderen stoppen met denken en met zorg verbinden waar dat lukt.

Elske Gravesteijn

Auteursredacteur

Mijn creativiteit en interesse in voeding en gezondheid kan ik kwijt in het schrijven van artikelen. Ook ben ik verantwoordelijk voor de Wat is...? reeks. Ik vind het mooi om te zien dat Foodlog uitnodigt om met elkaar in gesprek te gaan.

 

Van origine ben ik neurobioloog met een liefde voor koken, proeven en ontdekken. De effecten van voeding op metabole gezondheid, vaatfunctie en cognitie was het onderwerp van mijn promotieonderzoek in Bourgondisch Maastricht. Ik vind het heerlijk om na wat tuinieren in het zonnetje in de hangmat te liggen. Van goede muziek ga ik dansen en in een Spaanse bodega kom ik helemaal tot rust.

Fréderique Pruim

Junior Redacteur

Tijdens mijn Master Nutrition and Health aan de Wageningen Universiteit heb ik stage gelopen op de redactie van Foodlog. Na een succesvolle stage kon ik aan de slag als Junior Redacteur. Bij Foodlog hoop ik mensen iets bij te kunnen brengen over onder andere gezonde voeding, gezonde leefstijl en duurzaamheid. Iets wat bij de kernwaarden van Foodlog past: verhelderen en verbinden. 

 

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te haken, volleyballen en tennissen. 

Mauritskazerne B21

Kantooradres

Je vindt Foodlog in de Mauritskazerne te Ede, ingang B.

 

We houden kantoor in een duurzaam gebouw: de Mauritskazerne heeft energielabel A++++. 

 

Klik hier voor de route van jou naar ons (klik op het loepje!).