Ailko Faber

Ailko Faber

Anders: Horeca onderwijs

Biografie

Ik ben Fries van geboorte. Heb mijn opleiding als gastheer heb ik genoten in Wageningen bij de middelbare Hotelschool. Met meer dan 25 jaar horeca ervaring ben ik tegenwoordig actief als docent in het MBO onderwijs...

Ik ben Fries van geboorte. Heb mijn opleiding als gastheer heb ik genoten in Wageningen bij de middelbare Hotelschool. Met meer dan 25 jaar horeca ervaring ben ik tegenwoordig actief als docent in het MBO onderwijs als vakdocent.

Mijn focus ligt daarbij op gemeend gastheerschap, kennis van zaken die noodzakelijk zijn om te weten voor de next generation, Coaching van een groep leerlingen die een bijzondere opleiding doen (HCEM), bedrijven duidelijk maken hoe onderwijs werkt, leermeesters opleiden tot examinatoren en het vak horeca zowel kok als gastheer in het onderwijs zichtbaar maken. Ik ben constructeur van examens en gesprekspartner bij vele ontwikkelingen. Daarnaast betrokken bij het neerzetten van een nieuw restaurant voor de leerlingen/ gasten.

Woon nu al weer een aantal jaren in Zwolle. Samen met Lucette , Titus, Nero en Cato. Mijn werkgever is Landstede. En iedere dag heb ik plezier in wat ik doe.

Bericht versturen voltooid.

sluit
Je bericht is succesvol verstuurd.