De afgelopen vier weken heb ik zoveel gedaan, dat het even genoeg is. Vandaar dat ik me tot maandag - mischien wel dinsdag of woensdag - even stilhoud en geniet van mijn uitzicht op de Cévennen en de Caroux. Dus: ik duik even onder.
Trouw aan Voltaire en zijn Candide: ik ga m'n tuintje doen en er o.m. voor zorgen dat deze prachtige 'bourrasches' (zoals ze in het Z-Frans heten) de hitte overleven en deze zomer onze salades kunnen blijven opfleuren met hun felblauwe bloemen en rode aders. Da's nog eens wat anders dan platte peterselie!
Volgende week meld ik me weer! O.m. met een onthulling: wie zit er achter voeding in de media
Nog 3
Je hebt 0 van de 3 kado-artikelen gelezen.
Op 5 mei krijg je nieuwe kado-artikelen.
Op 5 mei krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Lees ook
Thnx! Ik vermaak me uitstekend, maar ben - weliswaar ergens in 'la France profonde' - gewoon aan het werk hoor! Da's wel een plezierig voordeel van Internet.
Prettige vakantie
Bij ons stond vroeger de tuin er vol van. Het groeide als onkruid en daar werd dankbaar gebruik van gemaakt. In salades, een verrassend effect!
Cuno
Cuno, bijna helemaal goed: komkommerkruid!
Het is mooi - je eet de bloem - en heeft een intense komkommersmaak.
Een hele fijne vakantie en we kijken uit naar de onthullingen.