'Je beleeft dan gegarandeerd een nieuwe smaaksensatie omdat je plotseling grapefruittonen waarneemt', aldus Fenny van Wees op de site Trendslator.
Die sensatie zet zich voort als je daarna een hap rijst neemt. Hetzelfde gaat op voor vlees-, vis- en groentegerechten die je van een andere of intensere smaak kunt voorzien met de mini-verstuivers, beschikbaar in zestig geurvarianten.
bron: EVMI
Nog 3
Je hebt 0 van de 3 kado-artikelen gelezen.
Op 4 juni krijg je nieuwe kado-artikelen.
Op 4 juni krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Lees ook
Misschien alweer een beetje op de achtergrond geraakt.De van Wees eetparfum.
Eindelijk een goed verzorgingshuis voor mijn moeder gevonden.Gisteren er naar toe.Drie mevrouwen daar zeiden tegen mij:wat ruikt u lekker.
Wilt u een beetje opgespoten vroeg ik.Oh,graaggg.Nu,voordat ik er om verdacht was,stonden er zeven dames om mij heen.Allemaal 90-tig en ouder.Wat ruikt dat lekkerrr ja.
Wat ik hiermee wil zeggen is,dat het kennelijk ook een fabeltje is wanneer men ouder wordt geuren verdwijnen.
Ik moest door dit voorval terug denken aan het van Wees eetparfum produkt.
En tja,vond mijn eigen gedachte nog niet zo raar dat de eetparfum o.a.in verzorgingshuizen een verrijking zou kunnen betekenen.
Ik lees vanavond pas alle commentaren. Paar drukke dagen achter de rug, en kom tot de conclusie dat ik in het kenniskatern aandacht moet gaan besteden aan het edele distilatieproces. Wellicht zal er dan meer helderheid in deze materie komen. @Mevr.van Wees ik ben al jaren onder de indruk van jullie producten en het vakmanschap dat jullie ten toon spreiden. De passie die jullie hebben is, verdomd als het niet waar is, terug te proeven in de producten!
De spray is een mooie aanvulling voor in de keuken. Het geeft echt een extra dimensie aan een gerecht.
Maar euh, begrijp ik nu goed dat een likeur allebei kan zijn? Essence of destillaat? Anders moet ik de naam van mijn <a href="http://kokrobin.wordpress.com/2008/08/06/lemongrass-ginger-liqueur/">citroengrasgemberlikeur</a> even aanpassen. Dat is gewoon brandewijn, citroengras, gember en veel suiker. Iets wat ik uit pure armoe maar zelf in elkaar heb geflanst, omdat niemand het destilleerde. Ben altijd benieuwd geweest ook of Sergio, van wie ik het idee schaamteloos gepikt heb, het wel zelf destilleerde. (of liet destilleren)
Ben in mijn zoektocht destijds wel gemberlikeuren tegengekomen trouwens, maar volgens mij waren dat dan wel destillaten. Te jeneverachtig voor mij. Doe mij maar lomp, brutaal zoet. ;)
Mevr.van Wees.Mooie beschrijvingen.Overigens ook van de andere dames.Ik pik er een zin uit,die mij naast het andere,veel doet:Een getrokken product is ten alle tijden lomp en brutaal in smaak.Ik raak steeds meer geboeid.
Zo zie je maar, er valt altijd weer wat nieuws te ontdekken.