Wouter de Heij

Wouter de Heij

R&D en Innovatie in Voedseltechnologie

Biografie

Ondanks - of juist dankzij- mijn chemisch technologisch TUD-Delft achtergrond, ben ik al heel wat jaartjes actief in de voedselverwerkende industrie. Technologie is niet ‘slecht’ en als we technologie op...

Ondanks - of juist dankzij- mijn chemisch technologisch TUD-Delft achtergrond, ben ik al heel wat jaartjes actief in de voedselverwerkende industrie. Technologie is niet ‘slecht’ en als we technologie op een nette manier inzetten, kunnen we onze wereld een stuk socialer, leuker en duurzamer maken. Bij kwaliteit van leven hoort natuurlijk ook lekker eten en gezond voedsel. Smartness-from-nature combineren met milde verwerkingstechnologien is waar ik dagelijks mee bezig ben. Vernieuwing en open innovatie combineren met slimme zakelijke modellen zal leiden tot nog meer mooiere producten, technieken, diensten en bedrijven. Binnen mijn holding Food4Innovations (http://www.food4innovations.blog) en ons R&D bedrijf TOP b.v. (http://www.top-bv.nl) hanteren we een paar simpele principes. De (achtergrond)kennis is altijd gratis, over nieuwe ideeën en inzet van personeel maken we heldere afspraken vooraf. Een groot gedeelte van onze tijd proberen we terug te geven aan de maatschappij. Actief meedoen in het maatschappelijk debat -en dus ook op internet via bijvoorbeeld linkedIn en foodlog.nl- hoort daar ook bij. Natuurlijk zit ik ook op twitter (@deheij)

Bericht versturen voltooid.

sluit
Je bericht is succesvol verstuurd.