Galalunch Lekker 2008
Hotel Okura Amsterdam
maandag 12 november
van 12.00-17.00 uur
250 euro per couvert
En wie van ons..... was er nu eigenlijk niet van overtuigd dat glitter en glamour eigenlijk zoooo voorbij zijn?
Dit artikel afdrukken
Hotel Okura Amsterdam
maandag 12 november
van 12.00-17.00 uur
250 euro per couvert
En wie van ons..... was er nu eigenlijk niet van overtuigd dat glitter en glamour eigenlijk zoooo voorbij zijn?
Nog 3
Je hebt 0 van de 3 kado-artikelen gelezen.
Op 4 juni krijg je nieuwe kado-artikelen.
Op 4 juni krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Lees ook
Voor de toppers in de restaurant en de hotelbuisiness is dit een prima gelegenheid om te netwerken. In dat opzicht is die prijs niet meer van belang, dan telt wie komen er..... Staat dat er ook bij vermeld Lizet?
Nee, alleen de presentatie van Lekker 2008. Als iedereen nou eens gezellig in de cafetaria om de hoek ging zitten netwerken, met een goede kroket, broodje bal en een patatje oorlog, cola light wat zou dat een verrassende inzichten opleveren. Ik ben dit soort opgefokte feessies zoooo moe en het is zooo voorspelbaar. Gaap.
Krijg net een vreselijk visioen: mevrouw Verdonk gaat daar heel Trots zitten zijn denk ik zo. Ik geloof dat ik maar onder een Parijse brug ga liggen slapen.
Ook zonder te netwerken kan ik enorm genieten van een uitgebreide lunch met een goede fles wijn.
Helaas is er in de betaalbare sector (ik bedoel dus niet een broodje bal op de hoek)in Nederland geen lunch te krijgen zoals die in Belgie en Frankrijk zo normaal zijn.
Weten we hier nog wel wat genieten is?
Onlangs nog in Frankrijk in een klein restaurantje een lunch van 19 euro die bestond uit mossels uit de oven daarna een heerlijke confit van een konijnenpoot vervolgens een kaasplank op tafel met heerlijke kazen en daarna ijs.
Daarbij een goede fles wijn en koffie toe ook voor een redelijke prijs.
Waarom kan dat hier niet?
@Chalias,
De reden is vooral het nagenoeg ontbreken van een driegangen lunchcultuur in Nederland. Er is geen aanbod omdat er geen vraag is en niet zozeer andersom. Lang lunchen doen we alleen in een internationaal- zakelijke context of op feestdagen.
De vele verhalen hier dat je in Belgie en Frankrijk op elke hoek van de straat een superrestaurant aantreft waar je ge-wel-dig eet voor ontzettend weinig zijn wellicht op eigen waarneming gebaseerd, maar toch ook een beetje broodje aap. Je kunt in beide landen ook heel slecht eten, voor zowel veel als weinig geld.