Vroeger had je ze alleen als 'pecannoten'. Gezwaveld, niet vers. Al stond dat er niet op.
Nieuwe tijden, nieuwe richtlijnen. Daarom heet het vroeger stilgezwegen 'niet vers' nu kennelijk 'ongebakken'.
Binnenkort dus ook gekookte. Misschien ook wel gepofte. Ik heb nog gezocht, maar kon ze niet vinden ;-)
Let op. AH doet zichzelf te kort en zegt dat het geen echte noten zijn. Ze worden nl. 'gemaakt in een fabriek waar ook pinda's en andere noten worden verwerkt'. Alleen geen woord over zwavelen. Ongezouten jammer.
Niks zo lekker als 'verse pecannoten'. Daar is een markt voor. Van lekkerbekkende luiaards.
Dit artikel afdrukken
Nieuwe tijden, nieuwe richtlijnen. Daarom heet het vroeger stilgezwegen 'niet vers' nu kennelijk 'ongebakken'.
Binnenkort dus ook gekookte. Misschien ook wel gepofte. Ik heb nog gezocht, maar kon ze niet vinden ;-)
Let op. AH doet zichzelf te kort en zegt dat het geen echte noten zijn. Ze worden nl. 'gemaakt in een fabriek waar ook pinda's en andere noten worden verwerkt'. Alleen geen woord over zwavelen. Ongezouten jammer.
Niks zo lekker als 'verse pecannoten'. Daar is een markt voor. Van lekkerbekkende luiaards.
Nog 3
Je hebt 0 van de 3 kado-artikelen gelezen.
Op 4 juni krijg je nieuwe kado-artikelen.
Op 4 juni krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Lees ook
Ik verwacht eerlijk gezegd eerder binnenkort Ongekookte, Ongepofte of wellicht Onzorgvuldig Geselecteerde..
Waarom niet "rauwe pecannoten"? Is daar iets mis mee?
Dit is wel de gekste bijsluiter die ik al gelezen heb.
Ja Nick, dit is te maf om zelf te verzinnen. Ik heb er even een paar seconden met m'n ogen bij staan knipperen om te kijken of het echt waar was.
Verkopen ze ook gebakken gezouten, ongebakken gezouten, gebakken ongezouten pecannoten?
Doet me denken aan de Amerikanen waar we ooit bij logeerden. Ik had boter gekocht die niet gezouten was. Dat gaf hilarische commentaren over "desalted butter". "I wonder how they take out the salt?" Vroeg de gastvrouw. Wees gerust, 't was om te lachen, maar die mensen hadden, in hun gewoonte, geen ervaring met ongezouten boter.
Ongeroosterde pinda's? unparboiled rice? Unfermented wine? Uncastrated piglet? Camembert inpasteurisé? Onbestraalde Turkse laurier?