In de serie serie wordnappings: zo kan het dus ook. Gewoon een fantasienaam. Bravo Huis van Beleg!
Ze belden me naar aanleiding van de vorige aflevering, over hun Abdijham ;-) Beloofden beterschap. Of ik afgelopen zaterdag weer even wilde komen kijken.
Het enige wat me wél opvalt is dat de stagiair die Wouter van der Land zo graag aan verhevener werk zou zetten, geen poot aan de grond heeft weten te krijgen. De tekst lijkt verdacht veel op die van de Abdijham.
Zo zie je maar. Nep of fantasie, deze vleeswarenmaker raakt er al evenmin door geïnspireerd als AH.
Werk aan de winkel Wouter!
Dit artikel afdrukken
Ze belden me naar aanleiding van de vorige aflevering, over hun Abdijham ;-) Beloofden beterschap. Of ik afgelopen zaterdag weer even wilde komen kijken.
Het enige wat me wél opvalt is dat de stagiair die Wouter van der Land zo graag aan verhevener werk zou zetten, geen poot aan de grond heeft weten te krijgen. De tekst lijkt verdacht veel op die van de Abdijham.
Zo zie je maar. Nep of fantasie, deze vleeswarenmaker raakt er al evenmin door geïnspireerd als AH.
Werk aan de winkel Wouter!
Nog 3
Je hebt 0 van de 3 kado-artikelen gelezen.
Op 4 juni krijg je nieuwe kado-artikelen.
Op 4 juni krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Lees ook
Ook hier moeten wij streng zijn. Het is of schouder of ham. het kan niet de twee tegelijk zijn!
Dank Nick! Inderdaad, daar hebben we een echte purist voor nodig, want dit is geen 'echte' slagerstaal.
en dan nog "du chef"?
Elke keer men mij "boerenham" aanbiedt, vraag ik of er geen boerinnenham te koop is. Ik verkies de laatste (rauw).
Och arme die chef!
Het "meer variatie" geldt inderdaad niet voor de tekst.
@ Nick, een trouvaille voor de vlees industrie, 'boerinnenham" zou meer smaak aan moeten zitten dunkt mij.....