imageGisteren was ik aanwezig op de presentatie van de Wall of Fame van de ROCvA, een initiatief dat wat mij betreft navolging mag krijgen. De achterliggende gedachte is dat bekende toppers die ex-ROCvA zijn op hun beurt weer leerlingen opleiden. Zo is de circkel weer rond, vertelde me initiatiefnemer Theo Moolenaar.

Ze waren bijna allemaal terug ‘op het nest’, toen op het moment supreme de foto’s aan de wall of fame werd onthuld. Thérèse Boer, president van het Gastvrijheidsgilde, presenteerde de feestelijke middag. Namens de gemeente Amsterdam was wethouder Marijke Vos aanwezig. Ze maakte handig van de gelegenheid gebruik maakte om Amsterdam's plannen rond gezondheid en het weer in contact brengen van stadse lieden met boeren in de omstreken van Amsterdam bekend te maken. Ook zocht ze onder dit toch wel zeer exclusieve gezelschap maar meteen naar ambassadeurs die het belang van goede en gezonde voeding willen helpen onderstrepen.
Zucht - wat is gezond toch mode. Mag lekker ook nog 'per ongeluk' gezond zijn?

Volgens Hotelschool-directeur Theo van der Donk kijkt de huidige generatie horecastudenten enorm op tegen de grootheden. ‘Door hun portret aan de muren van onze schoolgebouwen te bevestigen, kijkt de gevestigde orde als het ware mee over de schouders van de generatie jonge horecahonden' .

Dit artikel afdrukken