Zomaar een vraag: waar komt authentieke Hongaarse salami vandaan?
Ik heb het geproefd en geloof er niks van.
Op de kwaliteit heb ik weinig aan te merken. Het is een door het vetgehalte lekkere cervelaatachtige worst.
Dit artikel afdrukken
Ik heb het geproefd en geloof er niks van.
Op de kwaliteit heb ik weinig aan te merken. Het is een door het vetgehalte lekkere cervelaatachtige worst.
Nog 3
Je hebt 0 van de 3 kado-artikelen gelezen.
Op 5 mei krijg je nieuwe kado-artikelen.
Op 5 mei krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Lees ook
Helemaal eens.
ailko@
….un village d’or semblable
à une barque portée
par une vague de rochers….
Jean Giono
als er ooit het schoonste etiket gekozen moet worden dan kies ik dat op deze Pierrevert. een veeg wijn die rotsen uitbeeldt, waarop een gouden provençaals dorp als een boot op de golven.
ik peins dat Giono niet meer gelezen wordt. en mijn keuze is natuurlijk subjectief. nog een klein wijnverhaaltje. wij dronken in ons hotel daar, dat ook de vaste plek bleek van van mierlo en zijn concubine conny, een Bandol van het huis Tempiers. een lokale franse heer zat al heel de tijd te loeren, en kon zich niet meer inhouden. hij stond op en vroeg “weten jullie, toeristen, wel wat je drinkt ?”. dat is voor mij geen chauvinisme, maar fierheid op het eigen product.
http://picasaweb.google.nl/kookmarieke/Marieke/photo#5139307217990449074
@ Marieke, een Pierrevert ken ik wel, ik heb twee jaar in de Provence gewoond en gewerkt bij Domaine camparnaud ;-).En dat verhaal van A.Poe is een geweldig verhaal van iemand die in een vat oloroso verdrinkt. Ik ga vanavond aan de haas en wel het ruggetje.
Marieke, ik neem je juist serieus. Anders zou ik je die vraag niet stellen. Jij gaat voor 1 waarheid, waar er misschien wel vele zijn.
ailko..
voor mij geldt altijd de ontdekking... niet altijd het vergelijk..
maar ik heb uw boodschap wel begrepen. en ga uw advies zeker volgen...
het doet soms pijn, als de laatste dessert wijnen de voorgaande bij het hoofdgerecht doen verbleken.... (ook op de factuur...., ge kunt dan wel over 'harmonie' zeveren, maar die laatste verassing kan zeer schoon zijn...)
wat de Lustau betreft: als ik mijn ogen dicht deed, zag ik ook een heel tere port..
maar misschien had ik een beetje veel op...
ik heb, maar ik moet het opzoeken.., nog een schoon verhaal in onze boekenkast.. was het E.A.Poe ? over een 'vat amontillado'...
maar ik moet nu nog braden; wij hebben vanavond een hoender geslacht.
gij zijt hier soms zeer academisch bezig..
niet verkeerd... maar gelijk de liefde kunt ge niet altijd alles volgens de regels spelen..
en zie hier mijn hoeder.. we gaan dat morgen eten met 5 personen
we gaan daar een Pierrevert bij drinken, maar die kent ge niet !