imageMarco Derksen stuurt me net een foto van een hardcopy door. Dit interview met ondergetekende door Peter de Jaeger verschijnt in een aantal regionale dagbladen.

Naar aanleiding van de verwarring die ontstond na een gesprek met Resource, heb ik m'n best gedaan nóg genuanceerder duidelijk te maken hoe ik denk over technologie en voedsel: tech moet je niet gebruiken om producten steeds verder uit te kleden of te 'nutritioneren' en anderszins bedriegelijk gezond te maken. Wél om hun natuurlijke smaakkwaliteit te verbeteren. Dan is er niks aan de hand. Integendeel. En al helemaal niet, nu eten steeds duurder zal worden. Met de verschuivende economische macht naar het Oosten en de wegglijdende VS, is agflatie here to stay. Laten we daarom maar weer echt genieten van minder maar veel beter eten en wat minder van onze 4e vakantie, 3e vriendin en 3 nieuwe laptops iedere twee jaar.
Omdat we die toch niet kwijt willen, zullen vetbuikproblemen als sneeuw voor de zon verdwijnen ;-)
Dit artikel afdrukken