De marketingdirecteur food en ijs deed de uitspraak tijdens de presentatie van een rapport bij de Food and Drink Federation (FDF) over de herformulering van producten, bericht het Britse Marketing.
Het hoofd marketing van McDonald's in de UK zei begin dit jaar ook al dat gasten van McDonald's vet en zout willen eten.
Voedingsdeskundigen stellen dat het goed is om consumenten geleidelijk te laten wennen aan een minder zoute smaak. Aan de andere kant trachten bedrijven in de voedingsmiddelenindustrie natrium uit producten te halen zonder dat dit ten koste gaat van de smaak. Op die manier krijgen consumenten weliswaar minder zout binnen, maar wennen ze niet aan een wat flauwere smaak. Er is dus sprake van een zoutparadox.
bron: meat&meal
Nog 3
Je hebt 0 van de 3 kado-artikelen gelezen.
Op 5 mei krijg je nieuwe kado-artikelen.
Op 5 mei krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Lees ook
Ik word daar ook niet goed van, dat gezanik van de antizout- en suikermaffia.