Jonnie Boer van driesterrenrestaurant De Librije in Zwolle wint de Alba White Truffle Award voor het beste truffelgerecht van de wereld. Boer verwerkt truffel een oer-Hollands gerecht, snert.De Zwolse topkok krijgt de prijs maandag uitgereikt in het Italiaanse Alba. Daar verzorgt hij met zijn team het winnende gerecht tijdens een gala voor zeventig personen.Boer krijgt de prijs voor het verwerken van het exclusieve culinaire product, truffel, in het typische Hollandse gerecht, erwtensoep. De Alba Truffelaward wordt jaarlijks uitgereikt aan het beste truffelgerecht ter wereld.
Bij de award hoort een cheque van 10.000 euro.
bron: missethoreca
Nog 3
Je hebt 0 van de 3 kado-artikelen gelezen.
Op 4 juni krijg je nieuwe kado-artikelen.
Op 4 juni krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Lees ook
Dat vind nou echt top!De toch wel aardse smaken van een echte erwtensoep met die van de truffel, dat moet een feest zijn... Een beetje jaloers ook, dat ik er zelf niet op gekomen ben....
Gooide er vorige week nog bijna wat van door de hutspot, ter begeleiding van de kalfsborst/kalfsniertjes. Had ik het maar gedaan, dan was ik beroemd geworden.
Met name vind ik het zo goed van hem dat hij bij de Nederlandse basis durft te blijven die zo verfoeid wordt door de horeca algemeen. Dan heb je karakter.
ziet er op de foto ook echt als snert uit ;-)
Wat doet hij er allemaal wel niet door..iemand enig idee?
Gelukkig ziet de erwtensoep die mijn vrouw maakt er beter uit.