Free From Food, op dinsdag 21 en woensdag 22 november, is de internationale ontmoetingsplaats voor leveranciers, producenten, retailers en experts van onderzoeksinstellingen, certificerende organisaties en vertegenwoordigers van belangenorganisaties voor mensen met allergieën en intoleranties. Op deze internationale vakbeurs tonen 350 standhouders uit zo’n 50 landen de meerwaarde van moderne technologie en nieuwe ingrediënten voor consumenten. Retailers ervaren hier hoe hun winkels in belangrijke klantenwensen kunnen voorzien.

Bezoekers van Free From Food krijgen een aansprekend tweedaags conferentieprogramma voorgeschoteld over actuele thema’s voor de detailhandel, voor plantaardige en veganistische voeding, en voor voedselproducenten en leveranciers van ingrediënten.

Kom ook naar de Free From Food Expo
Lijkt het je leuk om bij de Free From Food expo aanwezig te zijn? Foodlog-lezers kunnen gratis kaarten bestellen via deze link.

Gezonde Innovatie Awards

Op het gezondheidsplein van de Free From Food Expo staan de organisatoren van de Gezonde Innovatie Awards. In de verschillende stands zijn de genomineerden te ontdekken. Bezoekers van het evenement stemmen voor de Professional Award. Bovendien is er een uitgebreid programma met presentaties en kennissessies, georganiseerd voor de genomineerden en toegankelijk voor iedereen.Dit artikel afdrukken