Op 4 september starten EVA vzw, Hotelschool Campus Wemmel en Syntra West de eerste vegetarische kookopleiding voor docenten. Tegen 2014 moeten de eerste handboeken op de markt zijn. Dit initiatief moet het tekort aan een gevarieerd vegetarisch aanbod wegwerken. De sessies maken deel uit van het Europese ‘VEGUCATION project’. Dat schrijft De Standaard
Vanuit instanties die vegetarische voeding voorstaan, is het initiatief genomen om vegetarisch koken meer in te bedden in de gastronomie. De opleiding moet handboeken opleveren voor restaurateurs en leerlingkoks. Aldus hoopt men vegetarisch koken meer in het standaard menurepertoire te laten doordringen.
Dit artikel afdrukken
Vanuit instanties die vegetarische voeding voorstaan, is het initiatief genomen om vegetarisch koken meer in te bedden in de gastronomie. De opleiding moet handboeken opleveren voor restaurateurs en leerlingkoks. Aldus hoopt men vegetarisch koken meer in het standaard menurepertoire te laten doordringen.
Nog 3
Je hebt 0 van de 3 kado-artikelen gelezen.
Op 5 mei krijg je nieuwe kado-artikelen.
Op 5 mei krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Lees ook
Wat leuk!
Hoop dat ze meer leren, dan koken met dat eeuwige kaas.