Die conclusie blijkt uit een onderzoek dat Amsterdam RAI liet uitvoeren ter gelegenheid van de Horecava die komende week zijn poorten opent. Het aantal Nederlanders dat graag eet in restaurants waar gerechten uit de 'Hollandse pot' worden geserveerd zou met dertig procent zijn gestegen. Exotische keukens lopen terug.
Alleen de Franse keuken kan de stijgende trend bijhouden en zou zijn gastental met zes procent zien groeien volgens de uitkomsten van de enquête.
Dit artikel afdrukken
Alleen de Franse keuken kan de stijgende trend bijhouden en zou zijn gastental met zes procent zien groeien volgens de uitkomsten van de enquête.
Nog 3
Je hebt 0 van de 3 kado-artikelen gelezen.
Op 4 juni krijg je nieuwe kado-artikelen.
Op 4 juni krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Lees ook
Hoera, lachen op Foodlog.
Het bericht hierboven gaat over percentages, niet over aantallen bezoekers van eethuizen. Als twee mensen vandaag om stamppot de deur uit gaan en gisteren was het er nog maar een, dan neemt het aantal mensen dat stamppot eet in het eethuis, met 100 procent toe. Maar er zijn in Nederland maar drie eethuizen met stamppot op de kaart.
En wat is volgens het onderzoek de ultieme Hollandse Pot? Schnitzel met patat. Althans, zo staat het in De Telegraaf.