Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Businessleden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Lid worden
Inloggen
Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Businessleden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Wouter Klootwijk
Journalist
Publieke contactgegevens
programma.ntr.nl/10021/de-wilde-keuken
Laatste 5 reacties
5
Het verschijnsel 'jongeren'. Of je het nu over de markt hebt van haring of die van papieren dagbladen. Jongeren moeten er niets van hebben. Zo ook...
Wouter Klootwijk
1 week geleden
Culinair ontdekt: witloof
2
Claudia Hulshof in reactie 32 op reactie 23: 'Veel slachtafval kan andere logische doelen dienen. Voor huisdieren, dierentuinen.' En voor mensen.
Wouter Klootwijk
1 week geleden
Economische Zaken wil van gasintensieve industrie af, bijvoorbeeld tuinbouw
4
Bizar. Het is als met de Chinese keuken. Zoals die in Nederland wordt beschouwd. Dat het zoiets is als bij ons Deventer koek. Alsof een gebied, groter...
Wouter Klootwijk
2 weken geleden
Vegan China, het beloofde land voor makers van vleesvervangers
3
Jos Hugense op nummer #12: "Daarvoor wordt compensatie gezocht in de marge, wat logisch is." Winkeldochters moet je dus duurder verkopen. Er is nog...
Wouter Klootwijk
2 weken geleden
Wageningse wetenschapper weet niet hoe supermarkten werken
2
Dick, biologisch bij Lidl is verrassend laag geprijsd. In vergelijking met die van Plus en helemaal die van Eko Plaza. Van Heijn weet ik het niet.
Wouter Klootwijk
2 weken geleden
Wageningse wetenschapper weet niet hoe supermarkten werken
Alle reacties
Laatste 5 artikelen
74
Sloperij de natuur
29 aug 2022, 7:08
22
Plofeconomie
31 dec 2019, 8:27
4
Platte PET met wijn
3 okt 2019, 12:19
16
Hooi of stro?
24 jul 2018, 15:12
25
Nergens minder, overal meer
7 jun 2018, 14:09
Alle artikelen
Reacties met de meeste likes
De houding achter hippe foodconsumptie - een analyse
2 maanden geleden
Halve eeuw werkzaam in de kruidenierderij. Niet goed opgelet wat buiten de winkel gebeurde. Dan krijg je geschiedvervalsing. De opkomst van de...
22
Vlees is (on)gezond. Hoe kan dat?
3 jaar geleden
Bijzonder, de opmerking van Jaap Seidell hierboven. 'Ik maak deze discussie al dertig jaar mee.' Dat is krankzinnig lang voor beta-wetenschap. En het...
21
Plofeconomie
3 jaar geleden
We zouden records kunnen gaat turven. Dertigduizend Tesla's zijn zopas in Nederland besteld. En de vuurwerkbranche maakt bekend dat nooit eerder in...
20
‘Dit voedselsysteem is dood’
3 jaar geleden
Het heeft plotseling iets gezelligs toch weer. Revolutionair aan de vooravond van een grote omwenteling, kan even niet alle vragen beantwoorden wegens...
18
Nederlandse experts blijven tegen invoering Nutri-Score, gezondheidsorganisaties ongerust
1 maand geleden
Dus, Dick Veerman in bijdrage 37, eerst zadel je ons op met een onbegrijpelijk zoveelste keurmerk en dan moeten we bijles van je krijgen waarbij je...
16
Alle reacties
Bericht versturen voltooid.
sluit
Je bericht is succesvol verstuurd.
Foodlog gebruikt cookies.
Vertel mij meer
Ik snap het