Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Lid worden
Inloggen
Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Wouter Klootwijk
Journalist
Publieke contactgegevens
programma.ntr.nl/10021/de-wilde-keuken
Laatste 5 reacties
1
Tot nu geen bijval voor Nick Trachet die toch een levensgroot, maar weinig onderkend probleem aanroert. Dingen tegen elkaar aan en over elkaar heen op...
Wouter Klootwijk
4 dagen geleden
Culinair ontdekt: bordorde
8
Het plaatje! ‘Met hulp van kunstmatige intelligentie gegenereerd ideaalbeeld van gezonde jonge vrouw,’ zegt het onderschrift. Dat krijg je er van...
Wouter Klootwijk
1 week geleden
(On)gezonder kun je definiëren, maar gezond is een stuk lastiger
3
Weer wat geleerd. Van Frans Aarts. Dat boter van melk van koeien in de winterstal een eeuw geleden meer gewaardeerd werd dan grasboter. Je vraagt je...
Wouter Klootwijk
1 week geleden
Grasgevoerd Iers rundvlees krijgt BGA
3
In Stavanger staat een klein blikkenmuseum (in Deventer trouwens ook, leuk en leerzaam). De Noren hebben nog een voorraadje ingeblikte vis van zestig...
Wouter Klootwijk
2 weken geleden
Van soldatenvoer tot culinaire verfijning: 'cool' blikvoer
8
Wouter de Heij als cabaretier? Eerst nog een paar try-outs op kantoor in Wageningen, dan wordt het vast nog lachen ook.
Wouter Klootwijk
2 weken geleden
Den Haag moet bijkomen van anti-progressief Nederland
Alle reacties
Laatste 5 artikelen
74
Sloperij de natuur
29 aug 2022, 7:08
22
Plofeconomie
31 dec 2019, 8:27
4
Platte PET met wijn
3 okt 2019, 12:19
16
Hooi of stro?
24 jul 2018, 15:12
25
Nergens minder, overal meer
7 jun 2018, 14:09
Alle artikelen
Reacties met de meeste likes
Vlees is (on)gezond. Hoe kan dat?
4 jaar geleden
Bijzonder, de opmerking van Jaap Seidell hierboven. 'Ik maak deze discussie al dertig jaar mee.' Dat is krankzinnig lang voor beta-wetenschap. En het...
22
De houding achter hippe foodconsumptie - een analyse
1 jaar geleden
Halve eeuw werkzaam in de kruidenierderij. Niet goed opgelet wat buiten de winkel gebeurde. Dan krijg je geschiedvervalsing. De opkomst van de...
22
Plofeconomie
4 jaar geleden
We zouden records kunnen gaat turven. Dertigduizend Tesla's zijn zopas in Nederland besteld. En de vuurwerkbranche maakt bekend dat nooit eerder in...
20
‘Dit voedselsysteem is dood’
4 jaar geleden
Het heeft plotseling iets gezelligs toch weer. Revolutionair aan de vooravond van een grote omwenteling, kan even niet alle vragen beantwoorden wegens...
18
Zorgen om toekomst maken blind voor sociaal conflict
6 maanden geleden
Even tussen de grote filosofen hierzo door. Het zou makkelijker zijn om van de deeltijd opstandelingen die in deze draad besproken worden, te houden...
17
Alle reacties
Bericht versturen voltooid.
sluit
Je bericht is succesvol verstuurd.
Foodlog gebruikt cookies.
Vertel mij meer
Ik snap het