Hoe maak je minder bekende wijnen die beter verdienen bekender?
Start een onverwachte actie waarmee je het publiek verrast. Geef een aantal bevlogen sommeliers van goede restaurants de vrije hand om echt te laten zien wat ze kunnen en .... vraag ze erover te bloggen.

Omdat er zoveel meer is dan de Cabernets, Pinots en Pinotages, Syrahs en Shirazzen, de Sauvignons Blancs, de Chardonnay's en de Steens hebben we in samenwerking met het Nederlandse Gilde van Sommeliers, een aantal bekende sommeliers en hun even befaamde restaurants een proef & blog-actie opgezet. Ga je er de komende 2 weken eten, dan zou het zomaar kunnen gebeuren dat je een extra glas helemaal 'off the beaten track' krijgt aangeboden.

Wie meedoen? Marcel Swaghoven van Valuas in Venlo. Nik van Lokven van Het Savarijn in Nijmegen. Said Maher van Het Seminar in Zenderen. Roy Pelgrim van De Weverij uit Oss.

En natuurlijk vonden ook wij het fantastisch dat Edwin Raben van de Wolfslaar en Ferdinand Tulen en Thérèse Boer van De Librije meteen toezeiden!

Maandag verder over de achtergronden van deze actie.
Dit artikel afdrukken