De aanmelding voor de "Lekker naar de boer" open dagen is weer geopend! Op 6 en 7 juni is het zover. In het hele land trekken mensen naar het platteland om te genieten van het heerlijke landleven op de biologische boerderij. Aansluitend zijn er de "Lekker VAN de boer!" restaurantweken, van zaterdag 6 tot en met zondag 21 juni.

Aanmelden
Hebt u een biologisch bedrijf of bent u in omschakeling, meld u dan hier aan om consumenten de gelegenheid te geven op 6 en/of 7 juni 2009 een kijkje te nemen op uw bedrijf.

Daarom aanmelden!
Meedoen aan "Lekker naar de Boer" is voor een boer met huisverkoop een slimme move, want het verstevigt de band met de klant. Maar is het ook de moeite waard om er energie in te steken als je 5 hectare spruitjes hebt? Het antwoord is ja! Want uit contacten met de retailers, cateringbedrijven en de horeca blijkt dat zij erg enthousiast zijn om het "Lekker naar de boer!" weekend dit jaar onder de aandacht te brengen bij hun klanten. Zij begrijpen dat de afzet van bio eten gebaat is bij een vertrouwensband tussen teler en consument.

In 2009: alle bedrijven doen mee!
Diverse supermarkten, speciaalzaken, restaurants en cateraars brengen het "Lekker naar de Boer" weekend 2009 onder de aandacht van hun klanten, in veel gevallen aangevuld met verkoopacties en aanbiedingen. Voor de biologische sector is het dus van belang dat zoveel mogelijk boeren en tuinders aan de consument laten zien hoe ze werken aan dat hele bijzondere product. Eén uurtje rondlopen en -kijken bij een enthousiaste boer of tuinder is effectiever dan welke voorlichtingsfolder of website ook!


Aanmelden: www.lekkernaardeboer.nl
bron:biologica
Dit artikel afdrukken