image

Gezien de boeiende discussies op zelfs biomedisch gebied op foodlog.nl, vond ik het wel passend om de lancering van 'Food & Nutrition' onder de aandacht te brengen. Je kunt je inschrijven voor de aftrap op 13 september a.s.. Hieronder vind je de dagagenda en het inschrijvingsformulier.

Ik vraag me wel af of het zal helpen om hierbij aanwezig te zijn ..... innovatie is tenslotte het uitgangpunt. Maar goed: moet alles dan bij het oude bljven? Ik ben er in ieder geval nog niet uit. Op 13 september vindt de officiële lancering plaats van het Nederlandse innovatieprogramma Food & Nutrition Delta. Het innovatieprogramma richt zich vooral op het samen creëren van een sterke Food & Nutrition business door gerichte innovatie en applicatie. Het innovatieprogramma komt voort uit de nieuwe aanpak van innovatie door het ministerie van Economische Zaken.

Voeding en gezondheid zijn zeer actuele thema's in de Nederlandse samenleving. Naast smaak en gemak laat de consument zich steeds meer leiden door de mate waarin de voeding bijdraagt aan zijn gezondheid. De voedingssector speelt in op deze veranderende consumentenwensen, en heeft de ambitie om van Nederland in de komende jaren de leidende regio in Europa te maken voor innovatie in de Food & Nutrition.

Bedrijfsleven en kennisinstellingen hebben hun ambitie neergelegd in het innovatieprogramma Food & Nutrition Delta dat op 13 september wordt gelanceerd. De dag zal vooral inzoomen op het ontwikkelings- en implementatie deel van het programma voor zowel grote- als MKB-bedrijven met als doel de operationalisering van kennis tot nieuwe producten en processen in de markt.

dagagenda
aanmeldformulier

bron: Min.EZ
Dit artikel afdrukken