Op 30 december krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Fijn dat je een artikel op Foodlog komt lezen. We schreven het helemaal gratis en voor niets voor je. Wil je dat wij kunnen blijven bestaan? Steun ons dan en word betalend lid. Dat kost je maar €7,- per maand. Dan lees je alle content van Foodlog onbeperkt en advertentievrij en krijg je ook nog eens voorrang bij Foodlog-events.
Word lid!Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Help de schrijver de juiste toon te vinden waarop je naar hem of haar wilt luisteren.
Klik op de naam van de schrijver en gebruik het "Stuur een mail" veld op zijn of haar profiel om je bericht te versturen.
Lees alles over reageren in de gespreksregels.
Aan een tafel?
ik overweeg ook een vleesmolen te kopen. maar waar maak je zo'n porkert aan vast als je een stenen keukenblad hebt. nu maak ik mijn gehakt nog met een keukenmachine (dus gesneden) van paardenvlees, heerlijk.
Bij Duikelman (Amsterdam) hebben ze de schijven op voorraad. Haast je want de laatste keer dat ik er was voor onderdelen beweerden ze dat Porkert falliet is.
http://worstlog.com/2007/08/17/de-firma-porkert-houdt-er-mee-op/
Nee, eigen ervaring. Een Porkert opent een wereld van mogelijkheden.
Melig?