Voor de vierde keer op rij reiken Foodlog, FoodPersonality en Supermarkt.team de Gezonde Innovatie Awards uit. De complimentenprijs voor producten en initiatieven die gezonder eten gemakkelijker maken. Aankomende weken zetten we verschillende genomineerden in de spotlight om beter kennis te maken met hun product.
Vandaag: Paul Stam over het product van Lassie, namelijk BIO volkoren couscous. Een bron van vezels en de perfecte basis voor een gezonde maaltijd.
Couscous is voor Noord-Afrika wat rijst is voor Azië. Inmiddels is couscous ook hier populair. Logisch, want couscous is lekker, het is een bron van eiwitten én het is gemakkelijk te bereiden: klaar na 5 minuutjes wellen.
Bezoek ter inspiratie onze website voor gezonde gevarieerde gerechten met vlees, vis of heerlijk vegetarisch. Hier vind je gebalanceerde maaltijden met je dagelijkse portie groenten. De recepten zijn gegarandeerd lekker en gemakkelijk te bereiden.
Dit artikel afdrukken
Goed te combineren met zo’n beetje alles wat je je maar kunt bedenkenLassie Volkoren Couscous is biologisch geteeld en een bron van vezels. Daardoor is het de perfecte basis voor een gezonde maaltijd. Van alles dat je ermee kunt maken, is de couscoussalade voor veel mensen de grote favoriet. De grof gemalen durumtarwe is gemakkelijk voor een tafel vol eters, ideaal voor een zomerse picknick en goed te combineren met zo’n beetje alles wat je je maar kunt bedenken.
Bezoek ter inspiratie onze website voor gezonde gevarieerde gerechten met vlees, vis of heerlijk vegetarisch. Hier vind je gebalanceerde maaltijden met je dagelijkse portie groenten. De recepten zijn gegarandeerd lekker en gemakkelijk te bereiden.
Breng je stem uit
Verdient deze nominatie jouw stem? Ga naar de stemwebsite en kies daar jouw favorieten.
Verdient deze nominatie jouw stem? Ga naar de stemwebsite en kies daar jouw favorieten.
Nog 3
Je hebt 0 van de 3 kado-artikelen gelezen.
Op 5 mei krijg je nieuwe kado-artikelen.
Op 5 mei krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Lees ook