Couscous is voor Noord-Afrika wat rijst is voor Azië. Inmiddels is couscous ook hier populair. Logisch, want couscous is lekker, het is een bron van eiwitten én het is gemakkelijk te bereiden: klaar na 5 minuutjes wellen.

Goed te combineren met zo’n beetje alles wat je je maar kunt bedenken
Lassie Volkoren Couscous is biologisch geteeld en een bron van vezels. Daardoor is het de perfecte basis voor een gezonde maaltijd. Van alles dat je ermee kunt maken, is de couscoussalade voor veel mensen de grote favoriet. De grof gemalen durumtarwe is gemakkelijk voor een tafel vol eters, ideaal voor een zomerse picknick en goed te combineren met zo’n beetje alles wat je je maar kunt bedenken.


Bezoek ter inspiratie onze website voor gezonde gevarieerde gerechten met vlees, vis of heerlijk vegetarisch. Hier vind je gebalanceerde maaltijden met je dagelijkse portie groenten. De recepten zijn gegarandeerd lekker en gemakkelijk te bereiden.


Breng je stem uit

Verdient deze nominatie jouw stem? Ga naar de stemwebsite en kies daar jouw favorieten.

Dit artikel afdrukken