De inschrijving voor de Jaarprijs Voedingscentrum 2009 is geopend. Het Voedingscentrum beloont elk jaar het product of de campagne die het meest bijdraagt aan een gezonder eetpatroon in Nederland.

De Jaarprijs Voedingscentrum beloont bedrijven en organisaties in de foodsector die gezondheid belangrijk vinden. De bedrijven produceren en ontwikkelen op een vernieuwende manier gezondere producten en houden ook in hun marketing rekening met gezondheid.

Veel publiciteit
Innovatie op voedingsgebied, zeker als het om gezondheid gaat, staat sterk in de belangstelling. De winnaar van de Jaarprijs Voedingscentrum 2009 kan daarom volgens de organisatie rekenen op veel publiciteit. De winnaar mag een jaar lang het beeldmerk 'Winnaar Jaarprijs Voedingscentrum 2009' gebruiken op het winnende product of in reclames.Inschrijving en prijsuitreiking
Op www.voedingscentrum.nl/jaarprijs zijn het reglement en het aanmeldingsformulier te vinden. De inschrijving sluit op 4 september. De feestelijke prijsuitreiking is op dinsdag 17 november.


bron: voeding.nu
Dit artikel afdrukken