image

Een experiment. Mijn stemverklaring. Ben benieuwd of de dames en heren die dit log terroriseren het initiatief volgen. Belgie doet er, excuseer, maar even het zwijgen toe. Waar, stemt u op, woensdag? Op wie?
Ik ga voor het eerst van mijn leven GroenLinks stemmen. Niet dol enthousiast, maar omdat in een van de gratis krantjes vanochtend in de trein stond dat GroenLinks boerderijen in en om de stad wil. Dat wil ik al zo lang, hehe.
Vervelend is wel dat GroenLinks ook tegen varkensflats is. Typisch stadse afkeer. Varkensflats zijn niet bezwaarlijker dan varkensloodsen met alleen begane grond, en waarschijnlijk beter.
Ander bezwaar tegen GroenLinks: stadsboerderijen moeten – vindt GroenLinks – gesubsidieerd worden. Hou daar nou eens mee op. Hou toch op met geld geven. Doe liever wat aan de beklemmende, alles beperkende regels. Maak het boeren en idioten als ik makkelijker; moet je eens zien wat er dan gebeurt. De kwaliteit en verscheidenheid van voedsel, het zal me een feest worden.
Als het maar niet gesubsideerd wordt. Dan wordt het niks, Femke Halsema in de grote stad..
Maar ik stem er op, omdat ik varkens wil gaan houden in het Oosterpark (Amsterdam) en de schillenboer in ere ga herstellen, ongesubsidieerd.
Dit artikel afdrukken