Over vijftig jaar bestaat de wereld alleen nog maar uit vegetariërs. Dat voorspellen wetenschappers uit verschillende landen.
De wetenschappers voorspellen een vleesvrije wereld omdat zij denken dat mensen in 2056 de gedachten en emoties van dieren kunnen doorgronden.
De voorspellingen werden gedaan op verzoek van van het wetenschappelijk tijdschrift New Scientist. De wetenschappers denken ook dat er een medicijn komt tegen veroudering waardoor de mens tot 40 procent ouder zou kunnen worden
bron: EVMI
Dit artikel afdrukken
De wetenschappers voorspellen een vleesvrije wereld omdat zij denken dat mensen in 2056 de gedachten en emoties van dieren kunnen doorgronden.
De voorspellingen werden gedaan op verzoek van van het wetenschappelijk tijdschrift New Scientist. De wetenschappers denken ook dat er een medicijn komt tegen veroudering waardoor de mens tot 40 procent ouder zou kunnen worden
bron: EVMI
Nog 3
Je hebt 0 van de 3 kado-artikelen gelezen.
Op 4 juni krijg je nieuwe kado-artikelen.
Op 4 juni krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Lees ook
Met al die rampspoed die ons te wachten ligt: een astroide die in 2036 de aarde naderbij komt, de smeltende poolkappen en de verdwijnende vissen? waarom zou een mens er dan voor kiezen om ruim 105-110 te worden? Dat kan toch niet echt de bedoeling zijn, we zijn al met zovelen! Ben wel neiuwsgierig hoe dan onze pensioen voorziening eruitziet ;-)
Beste Ailko,
Natuurlijk, er kan van alles gebeuren. Het is wel zo dat de meeste voorspellingen tot op heden niet zijn uitgekomen. Denk maar eens aan de voorspellingen van club van Rome. Ik meen in de jaren 80.
En wat je pensioen betreft, begin vast wat te sparen of te beleggen. Of los je hypotheek vast wat af. Door niet te consumeren draag je tegelijkertijd bij aan een schonere wereld. Je vangt twee vliegen in één klap.
Tegen de tijd dat je 65 bent behoor je in ieder geval niet tot de 7% arme 65-plussers. Deze groep kan vanwege het inkomen rondkomen. Ik vind het zuur voor deze groep mensen. Jij kunt dan heerlijk uit eten gaan in een vegetarisch restaurant.
Anderzijds valt er de komende jaren, zeg maar over een jaar of 20, nog veel te vererven. Met dank aan de na-oorlogse generatie.
Groet,
Arnoud
Over 50 jaar is er een light kaas die net zo lekker is als volvette kaas.
Denk je dat we dan überhaupt nog zo'n onhandig product als kaas eten? Ik denk meer aan gearomatiseerde soya-koek met het mondgevoel van kaas, maar wel klaar in een productie-proces van enkele uren ;-)
@Dick: laten we het niet hopen want soja is ook niet zo gezond als iedereen denkt.
We hebben het hier wel steeds over de vetten, maar na het lezen van The Whole Soy Story ben ik daar toch ook wel met heel andere ogen naar gaan kijken. Smerig vond ik soya altijd al, maar het zit wel bijna in al onze voeding. Net zo vaak als geharde plantaardige vetten.