imageHet moderne leven dwingt tot fast slow. Mij lijkt het een uitstekende trend.

De combinatie van fastfood en slowfood is sterk in opkomst, omdat mensen gemak en gezondheid graag willen combineren. Daarbij wordt gezocht naar de goede elementen van fastfood en die van slowfood. Slowfood werd altijd gezien als de opvolger van fastfood, maar consumenten hebben onvoldoende tijd om echt te genieten van deze etensvorm. Het is daarom logisch dat gezocht wordt naar een combinatie van gezonde en smaakvolle voeding die op een gemakkelijke en snelle manier te bereiden is.
NH Hotels bedacht in samenwerking met de Spaanse fastfoodketen Fast Good een nieuwe formule die aan de gewenste combinatie van eisen voldoet. Fast Good is de keten van de Spaanse topkok Ferran Adria, bekend van restaurant El Bulli. Via Fast Good kunnen gasten gemakkelijk en snel over gezonde voeding beschikken. Er zijn drie verschillende mogelijkheden voor gasten. Mensen met weinig tijd kunnen terecht aan een bar-achtige tafel, terwijl er lage tafels met comfortabele stoelen staan voor de mensen die van hun maaltijd willen genieten. Voor de mensen met gemiddelde tijd is er nog een middelhoge tafel. Ook is het mogelijk om maaltijden af te halen, die men vervolgens zelf verder kan bereiden. Verder zijn er slowsnacks, zoals onigiri`s, een sushi-achtige rijstsnack met vulling en zeewierwrap.

bron: MKB
Dit artikel afdrukken