Ik ben op dit moment in Hongarije met een aantal wijnjournalisten op reis. Uiteraard gaat het hier over de Hongaarse wijnen en de culinaire aspiraties van dit land.
Afgelopen donderdag 6 september kwamen we aan. We hebben de streek van de allom bekende EgriBikaver, de Ergri wijnstreek, bezocht en zijn nu aangeland in Tokaji waar we vanmiddag een aantal zeer bijzondere droge en koninklijk zoete wijnen hebben mogen proeven. Hier zijn ze tenslotte beroemd om. Ik verblijf nu in Hotel Gróf Degenfeld in Tarcal, wat naast de Tokaji ligt.
Zondag ben ik weer terug. In de loop van de komende week zal ik een aantal postings wijden aan de geproefde wijnen en de gastronomie in Hongarije.
Dit artikel afdrukken
Afgelopen donderdag 6 september kwamen we aan. We hebben de streek van de allom bekende EgriBikaver, de Ergri wijnstreek, bezocht en zijn nu aangeland in Tokaji waar we vanmiddag een aantal zeer bijzondere droge en koninklijk zoete wijnen hebben mogen proeven. Hier zijn ze tenslotte beroemd om. Ik verblijf nu in Hotel Gróf Degenfeld in Tarcal, wat naast de Tokaji ligt.
Zondag ben ik weer terug. In de loop van de komende week zal ik een aantal postings wijden aan de geproefde wijnen en de gastronomie in Hongarije.
Nog 3
Je hebt 0 van de 3 kado-artikelen gelezen.
Op 5 mei krijg je nieuwe kado-artikelen.
Op 5 mei krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Lees ook
Kees,
Ben inmiddels terug met een lading aan ervaringen. Zal daar spoedig over berichten.
Gelukkig dat iemand bereid is om zich op deze manier op te offeren en in barre verre streken culinaire avonturen te beleven, terwijl wij veilig in ons vaderland kunnen verheugen op de verhalen! Sterkte Ailko! ;-)