1 Oktober is het zover, dan gaat al weer de 5e editie van de Week van de Smaak van start met een feestelijk openingsevenement op de Vismarkt in Groningen. En het belooft weer een bijzonder smaakvolle editie te worden, met vele tientallen, zo niet honderden aansprekende publieksevenementen door het hele land, letterlijk van het uiterste zuiden tot het hoge noorden. Ben jij ook benieuwd wat we dit jaar voorgeschoteld krijgen, kijk dan op de speciale activiteitenkaart en zoek naar de lekkerste evenementen bij jou in de buurt.
N.B.: Aanmelden kan nog!
Deze hele maand kunnen nog activiteiten aangemeld worden voor de Week van de Smaak. Dus, ben je na het bezoek aan de website geïnspireerd om nog een smaakvolle activiteit te organiseren, meld je dan snel aan! Uiteraard moeten we dan nog wel even checken of de activiteit voldoet aan het smaakhandvest.
Dit artikel afdrukken
N.B.: Aanmelden kan nog!
Deze hele maand kunnen nog activiteiten aangemeld worden voor de Week van de Smaak. Dus, ben je na het bezoek aan de website geïnspireerd om nog een smaakvolle activiteit te organiseren, meld je dan snel aan! Uiteraard moeten we dan nog wel even checken of de activiteit voldoet aan het smaakhandvest.
Nog 3
Je hebt 0 van de 3 kado-artikelen gelezen.
Op 4 juni krijg je nieuwe kado-artikelen.
Op 4 juni krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Bijzonder om in de video te zien dat ouderen de catering verkiezen boven restaurantkoks. Verandering van spijs doet kennelijk niet altijd eten.... Zoiets vermoede ik al bij veel mensen op leeftijd maar dat een ouderwets gerecht er niet in gaat als (Groninger) koek verbaast mij enigszins.
http://www.rtvnoord.nl/nieuws/nieuws.asp?pid=103984
( die link aanklikbaar maken , blijft moeilijk , excuus )