Op verschillende websites viel gistermiddag dit te lezen: Het pop up-restaurant van De Wereld Draait Door was gedoemd te mislukken. Na de slechte recensies zou doorgaan "een marteling voor iedereen" zijn geweest, zegt Robert Kranenborg in Veronica Magazine.

"Het was niet meer te redden met: 'Jij moet beter je best doen' of: 'Jij moet het anders aanpakken'. Dan zou het dagelijkse stress en spanning worden", aldus Kranenborg.

Zegt hij dat echt in Veronica Magazine? Dan zegt hij iets raars: het eten was goed, maar de recensies slecht
"Het was een strijd die we niet konden winnen. Er waren twee slechte recensies geweest en die gaan mensen geloven, wat ze ook voorgeschoteld krijgen." Het restaurant kreeg twee negatieve recensies van Het Parool en De Volkskrant en besloot daarna de deuren te sluiten. "Dat is een goede, gezamenlijk beslissing geweest van Matthijs, de hoofdredactrice en mijzelf."


Kan iemand de letterlijke tekst opduikelen die is afgedrukt in Veronica Magazine, van dit gesprek met Robert Kranenborg. Ook volgens een berichtje op de Paroolwebsite zegt de kookman in het magazine, dat het restaurant van De Wereld Draait Door dicht moest na twee lelijke recensies, eentje in het Parool en en eentje in de Volkskrant. Toen was er geen houden meer aan, zegt hij. Want: mensen geloven wat in die recensies staat.

Zegt hij dat echt in Veronica Magazine?

Dan zegt hij iets raars: het eten was goed, maar de recensies slecht.

Fotocredits: Robert Kranenborg, twitter
Dit artikel afdrukken