De Wereld Draait Door meldt op zijn website dat het pop-up restaurant met onmiddellijke ingang de deuren sluit. "Het kan de hoge culinaire verwachtingen niet waarmaken", luidt het. De ruim 3.000 gasten die al gereserveerd hebben, krijgen hun geld terug. Ook de gasten die de eerste twee avonden in het pop-uprestaurant gegeten hebben, krijgen het bedrag van het menu teruggestort. Het restaurant kreeg vernietigende kritieken in De Volkskrant en Het Parool.

"Het restaurant, recht tegenover de studio van het tv-programma, zou drie weken lang een aantal gerechten serveren die chef-kok Robert Kranenborg de laatste vijf jaar in het programma heeft bereid. Vaak vergeten, exquise gerechten uit de haute cuisine van weleer. Ze werden onlangs gebundeld in een kookboek en als feestelijke presentatie sloten DWDD en Kranenborg de handen ineen om tijdelijk een restaurant te openen.

Het is helaas niet gelukt om de gerechten de finesse, smaak en allure te geven die we beloofden. We hadden ons er op verheugd. Avonturen kunnen mislukken. Erg jammer."
DWDD Pop-up Restaurant sluit
Reageer
  • Deel
Druk af