Brood is gezond. Door net dat beetje extra toe te voegen of weg te laten, past het perfect in een gezonde en bewuste levensstijl. Laat dat nou precies zijn waar consumenten naar op zoek zijn: gezonde voeding, afgestemd op de persoonlijke levensstijl.

Natuurlijk Fit brood van Bakkerij Goedhart is brood met net dat beetje extra of minder. Het is verkrijgbaar in 3 varianten:
  1. Koolhydraat verlaagd brood is een heerlijke volkoren boterham met 45% minder koolhydraten. Dit brood past perfect in een koolhydraat verlaagd voedingspatroon en is nog lekker ook.
  2. Eiwit verhoogd brood levert 2 keer zoveel plantaardige eiwitten als een volkoren boterham, namelijk 22,9 gram eiwit per 100 gram. Eiwit ondersteunt de spieropbouw.
  3. Vezel verhoogd brood levert 2 keer zoveel vezels als een volkorenbrood, namelijk 15,1 gram vezels. Vezels zijn nodig voor een goede darmwerking.


Trek gekregen in zo’n lekkere gezonde boterham? De Natuurlijk fit broden zijn verkrijgbaar bij PLUS.


Verdient Bakkerij Goedhart jouw stem?

En als je fan bent, vergeet dan ook vooral niet op ons te stemmen. Natuurlijk fit brood is genomineerd voor de Gezonde Innovatie Award 2023. Stemmen kan door te klikken op de ster op onze webpagina. Bedankt voor je support!

Dit artikel afdrukken