Dat stelt Evelien van de Veer die op 1 februari aanstaande promoveert aan de WUR. Ze bekeek of mensen die beter naar hun honger- en verzadingsgevoelens luisteren ook beter maat weten te houden met wat ze eten.
iDat deed ze met behulp van het begrip mindfulness dat zoveel betekent als ‘bewust zijn op een niet-oordelende manier’. De term komt oorspronkelijk uit het boeddhisme, maar werd populair onder psychologen.
Resource van de WUR doet uit de doeken hoe het werkt.
Dit artikel afdrukken
iDat deed ze met behulp van het begrip mindfulness dat zoveel betekent als ‘bewust zijn op een niet-oordelende manier’. De term komt oorspronkelijk uit het boeddhisme, maar werd populair onder psychologen.
Resource van de WUR doet uit de doeken hoe het werkt.
Nog 3
Je hebt 0 van de 3 kado-artikelen gelezen.
Op 4 juni krijg je nieuwe kado-artikelen.
Op 4 juni krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Lees ook