Met dank aan gastheerschap.com
Nog 3
Je hebt 0 van de 3 kado-artikelen gelezen.
Op 4 juni krijg je nieuwe kado-artikelen.
Op 4 juni krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Lees ook
Oftewel een lesje hoe verkoop ik de helft van de koe gewoon als kogelbiefstuk.
Het is een beetje spijkers op laag water zoeken, maar het woord ouderwetse in relatie tot deze MRIJ runderen is niet geheel en al correct. Het betreft hier het zg verbeterde roodbont, waarvan de basis ligt bij het MRIJ ras. Het kenmerk van het verbeterede MRIJ ras is de hogere spieraanzet, met name bij de achtervoet.
ik denk dat het meer een lesje is dat we te veel delen van zo'n beest als incourant beoordelen.
Vaak is het gemak van een slager om alles in de geharkt molen te gooien.
het is een beetje raar om alles als kogelbiefstuk te benoemen maar en zijn zeker delen die als goede biefstuk gebruikt kunnen worden.
Oh jeetje ! Zou dat wel duurzaam vlees zijn ? En is het dier toch niet onder dwang gevoederd ?