Wat de Corriere della Serra en het AGD wellicht over het hoofd keken, is de oplossing: een gemotoriseerde pastavork!
Natuurlijk, waar een wil is, is altijd een weg ;-)
Uit het AGD van vandaag:
Veel Italiaanse kinderen weten niet meer hoe je spaghetti om een vork wikkelt of zijn daar te lui voor.
Inschikkelijke ouders zetten daarom meer 'makkelijk' te eten pasta op tafel. Daardoor is de consumptie van 'korte' pasta als maccheroni en fusilli inmiddels groter geworden dan die van traditionele 'lange' pasta zoals spaghetti en fettuccine, aldus de Corriere della Sera vandaag.
Vroeger moest bijna elk Italiaans kind spaghetti leren eten. Maar nu accepteren ouders maar al te makkelijk dat kinderen lui en verwend zijn, aldus de grootste krant van Italië. Dat zou vooral voorkomen bij stellen in de veertig die nog een baby nemen dat dan als enig kind opgroeit.
Dit artikel afdrukken
Natuurlijk, waar een wil is, is altijd een weg ;-)
Uit het AGD van vandaag:
Veel Italiaanse kinderen weten niet meer hoe je spaghetti om een vork wikkelt of zijn daar te lui voor.
Inschikkelijke ouders zetten daarom meer 'makkelijk' te eten pasta op tafel. Daardoor is de consumptie van 'korte' pasta als maccheroni en fusilli inmiddels groter geworden dan die van traditionele 'lange' pasta zoals spaghetti en fettuccine, aldus de Corriere della Sera vandaag.
Vroeger moest bijna elk Italiaans kind spaghetti leren eten. Maar nu accepteren ouders maar al te makkelijk dat kinderen lui en verwend zijn, aldus de grootste krant van Italië. Dat zou vooral voorkomen bij stellen in de veertig die nog een baby nemen dat dan als enig kind opgroeit.
Nog 3
Je hebt 0 van de 3 kado-artikelen gelezen.
Op 5 mei krijg je nieuwe kado-artikelen.
Op 5 mei krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Lees ook
@Nick, wij doen thuis niet anders. ook gekookte aardappelen eten wij met schil!
Gemakkelijk kan ook lekker zijn: ooit al eens puree van ongeschilde aardappelen gegeten? Interessant, en ooit voor mij klaargemaakt door een Australische accupuncturiste.
Ze maakte ooit een trui van de wol van haar bobtail en kweekt nu vliegende honden in Queensland (maar dit geheel terzijde).
De Telegraaf maakt zich hard voor het prakken van de aardappel en het kuiltje met jus, zoiets. We hebben grote behoefte aan echte problemen, voordat dit soort onzin ons gek maakt.
Progressie heet dat toch?