Een alomtegenwoordige vrucht - met een veelbewogen historie.
Wat zien we hier de kop opsteken?
Graag zien we er een beetje uitleg bij zodat de niet-specialisten leren waar ze naar kunnen kijken om hun kennis op te vijzelen. En hoe kan het eigenlijk dat we dit tegenwoordig juist bij ons kunnen telen?
Nieuwe inzendingen voor Foodlogs zomerquiz? Stuur ze naar cecile@foodlog.nl.
Fotocredits: Astrid Spijkers
Dit artikel afdrukken
Graag zien we er een beetje uitleg bij zodat de niet-specialisten leren waar ze naar kunnen kijken om hun kennis op te vijzelen. En hoe kan het eigenlijk dat we dit tegenwoordig juist bij ons kunnen telen?
Nieuwe inzendingen voor Foodlogs zomerquiz? Stuur ze naar cecile@foodlog.nl.
Fotocredits: Astrid Spijkers
Nog 3
Je hebt 0 van de 3 kado-artikelen gelezen.
Op 5 mei krijg je nieuwe kado-artikelen.
Op 5 mei krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Lees ook
Ik zal gelijk een reactie plaatsen om de andere reacties meteen te kunnen zien, dan mis ik niks
To en Tom aten tomaten.....
Twee langwerpige kiemblaadjes, bruine steel met kleine haartjes, meerdere plantjes bij elkaar. Het lijkt alsof er een tomaatje is blijven liggen en gaan kiemen.
Ja inderdaad, of slordig gezaaid ...
Jammer dat de foto net niet scherp is (opzet?), dan zou je wellicht aan de behaarde steeltjes kunnen zien dat het geen paprika betreft, maar enkele ontluikende tomatenplantjes.