Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Lid worden
Inloggen
Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Home
noun_news_2499927
Reacties
Gespot
Group Copy 3
Laatste
Shape
Flash
Video
Podcasts
Alle reacties van Frank
Mijn ochtend-ritueel biedt helaas geen tijd voor gebakken of gekookte eitjes. Zonde eigenlijk, want ik zit wel om half 11 al aan...
Frank
14 jaar geleden
Bak 'n eitje
Lamsvlees; mijn favoriet :) Zowel vanwege welzijn als milieubelasting ook een erg aantrekkelijk beestje... Over de smaak dan nog...
Frank
14 jaar geleden
Lam
Hoe dik heb je ze gesneden voordat je ze grilde? Misschien is het een idee om ze eerst even te drogen in een oven van 120...
Frank
14 jaar geleden
Winden
Ik vermoed geraspte kaas...
Frank
14 jaar geleden
Vergissing
Er zijn genoeg gronden om aan te nemen dat de gemiddelde consument niet in staat is na te denken over dubbelzinnig gemaakte...
Frank
14 jaar geleden
Waarom mogen natuursupers meer jokken dan gewone supers?
Een beetje late reactie van mij terug... Dick, ik snap je strijd voor 1 duurzaam logo heel goed, maar onder die noemer vond ik...
Frank
14 jaar geleden
Dwaze duurzaamheid
Overigens zou de naam Puur en/of Eerlijk een betere naam zijn die de lading wel dekt...
Frank
14 jaar geleden
Dwaze duurzaamheid
Ik denk dat je hier een misstap maakt in de (meestal terechte) bekritisering van het Puur&Eerlijk;logo van de AH. Zonder...
Frank
14 jaar geleden
Dwaze duurzaamheid
Eindelijk iets wat het imago van dat belachelijk goedkope stukje vlees omlaag haalt! Misschien een beetje ongenuanceerd, maar ik...
Frank
15 jaar geleden
Nieuwe regels kunnen imago kip schaden
Net terug gekomen uit Frankrijk en Corsica (ook Frankrijk, ik weet t) en daar waren de prijsbordjes voor de hammen ongeveer...
Frank
15 jaar geleden
Prijsvraag: gedroogde ham
Eindelijk gaat iedereen weer de keuken in... (of is dat niet de essentie?) Ik vrees dat het toch echt zo slecht gesteld is met...
Frank
15 jaar geleden
Snacken zonder schuldgevoel
Ik heb een poos geleden een lezing van Dos Winkel bijgewoond waarna ik tijdens een lunch het een en ander met hem heb...
Frank
15 jaar geleden
Is er iets mis met vis?
@Anne; mijn OV-studentenkaart is dan dus niet geldig ;)
Frank
15 jaar geleden
14 maart: de grote foodlog.nl kippenproeverij
14 maart, zonde :) Een OV-loze dag en helaas een wedstrijd voor mij overdag.... Ik ben erg benieuwd naar de resultaten.
Frank
15 jaar geleden
14 maart: de grote foodlog.nl kippenproeverij
Pringles, Chocolade en gewone koekjes... Volgens mij is het een beetje kortzichtig om te denken dat de alternatieven zoveel...
Frank
15 jaar geleden
Gezonde snacks - een paar vragen
Lade 1: ijsklontjes + vers citroensap in ijsklontvormpjes Lade 2: vlees, parmezaanse kaas (groot stuk komt nooit op en gerast...
Frank
15 jaar geleden
Diepvries
En daar tegenover staat eenzelfde hoeveelheid extra omega6 vetten? Dat zou het voedingscentrum namelijk sieren; enkel kijken...
Frank
15 jaar geleden
Vissticks met extra omega 3-vetzuren
Een magnetron is toch puur om eten in te ontdooien en je kip in te 'nuken' voor het de bbq op gaat? En dat ontdooien dan alleen...
Frank
15 jaar geleden
Wat mankeert er aan de magnetron?
Service; het codewoord voor de horeca wat mij betreft. Echter in deze context zijn volgens mij kwaliteit, hoeveelheid en prijs...
Frank
15 jaar geleden
‘Horeca moet klanten binnenhalen via goedkope menu’s’
Wat mij betreft niet echt een veelzeggende test. Je krijgt meteen commentaar op de antwoorden die je geeft, wat bij mij...
Frank
15 jaar geleden
Test de Fairfoodtest
:-) En ook ik was aan het overdrijven... Overigens vind ik vegetarische loempia's veelal lekkerder :)
Frank
16 jaar geleden
Vegetarisch geweld
@nico, Ik ben het met je eens, waarom is een vegetarier bijzonder in dit geval. Ik denk dat als er geen vlees in had gezeten en...
Frank
16 jaar geleden
Vegetarisch geweld
Wat ik dan opmerkelijk vind is dat een boer die zelf wat centen bij probeert te verdienen met het winkeltje achterin z'n schuur...
Frank
16 jaar geleden
De groenten van de supermacht
Die zak biologische frites met bio ketchup vervangt dus de zak vetgebakken bespoten aardappels met bespoten tomaten... Ze praten...
Frank
16 jaar geleden
Wat wil Albert Heijn?
Als ze nou chocoladeijs, met caramelsaus en stukjes chocolade hadden gebruikt, zou het een heus culikundig desert zijn geweest....
Frank
16 jaar geleden
Marsijs en nieuwe reclamevormen
Wat betreft ontdooien van ingevroren vlees las ik laatst de tip dat ontdooien in een plastic zak met nauwelijks lucht en die in...
Frank
16 jaar geleden
14% minder slagers
Ik ben het niet helemaal met je eens... Het is zo dat supermarkten een steeds breder uit uitgebreid (vers gegrild etc)...
Frank
16 jaar geleden
14% minder slagers
Ooh, dat waren de getallen die onder mijn reactie stonden... dus de tijd die ik nog heb om aan te passen... Nu gaat het lichtje...
Frank
16 jaar geleden
Foodlog.nl in verbouwing
Het ziet er erg netjes uit tot zover! Ik ben benieuwd naar het eindresultaat en ben nu al te spreken over de login-functie.
Frank
16 jaar geleden
Foodlog.nl in verbouwing