Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Lid worden
Inloggen
Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Home
noun_news_2499927
Reacties
Gespot
Group Copy 3
Laatste
Shape
Flash
Video
Podcasts
Alle reacties van Robin Kok
Er was een tijd dat ik helemaal niet dronk als ik moest rijden. Toen een tijd dat ik wel 1 of 2 drankjes dronk. Dat mag. En...
Robin Kok
10 jaar geleden
Ga jij met een glaasje op achter het stuur?
De discussie is niet: "olijfolie, vergine of niet", de discussie is: "kankerverwekkend of niet". Waarom zou je mensen aanzetten...
Robin Kok
10 jaar geleden
Toscaanse aardappeltjes
Hetzelfde als ik. In olijfolie moet je niet (willen) bakken. :-) Zeker niet hier in Holland, waar mensen het verschil tussen...
Robin Kok
10 jaar geleden
Toscaanse aardappeltjes
Vergelijkbaar als hierboven. Maar ik week de (dikke, niet dunne) partjes ook altijd even in warm water met schep zout en scheut...
Robin Kok
10 jaar geleden
Toscaanse aardappeltjes
Toch grappig dat die lange lijst ingrediënten van de Toscaanse aardappeltjes, die veel mensen vast angst zal inboezemen,...
Robin Kok
10 jaar geleden
Toscaanse aardappeltjes
Inderdaad. Waar het om gaat is dat als de unilevers niet zo aardig (of gehaaid, wat je wilt) zouden zijn om in de buidel te...
Robin Kok
11 jaar geleden
Nationaal Schoolontbijt: lesje merken kopen?
Gelukkig lijken die kinderen zich er allemaal weinig van aan te trekken, die hebben gewoon gezellig met elkaar ontbeten. Lekker...
Robin Kok
11 jaar geleden
Nationaal Schoolontbijt: lesje merken kopen?
Fijn, dank je.
Robin Kok
11 jaar geleden
Nationaal Schoolontbijt: lesje merken kopen?
"Waarom geen groenten en vers fruit op tafel?" Omdat we in Nederland geen groenten en fruit bij het ontbijt eten. In Nederland...
Robin Kok
11 jaar geleden
Nationaal Schoolontbijt: lesje merken kopen?
Voor de Hollanders onder ons: lees Indiaas waar staat Indisch.
Robin Kok
11 jaar geleden
Culinair ontdekt: Urd
Ik weet niet, maar volgens mij heb ik destijds onbedaarlijk moeten huilen om deze film. En bovendien had ik een week lang geen...
Robin Kok
11 jaar geleden
Cinema Culinair
Betelblad vind je hier in NL wel bij goed gesorteerde toko's: betelblad & betelnoot (betelnoten ook, trouwens)
Robin Kok
11 jaar geleden
Culinair ontdekt: Betelnoot
Hier nog eentje: zuurzak ijs (enige moeite is het tripje naar de toko, maar ijs maken zelf is fluitje van een cent)
Robin Kok
11 jaar geleden
Zelf ijs maken
Ik ben echt helemaal klaar met dat gezanik over E-nummers. Het is als discussiëren met een gelovige over het bestaan van God....
Robin Kok
11 jaar geleden
De tragiek van het E-nummer
Haha, slijmerd. :-) http://www.flickr.com/photos/fotoosvanrobin De layout van flickr is veranderd. Je ziet nu alleen maar...
Robin Kok
11 jaar geleden
Het geheime recept van de Wilde Keuken
Ach welnee, Kaput.
Robin Kok
11 jaar geleden
Het geheime recept van de Wilde Keuken
Wat een journalist in zijn vrije tijd doet of denkt moet ie zelf weten, Frank, zolang ie mij er maar niet mee lastig valt. Ik...
Robin Kok
11 jaar geleden
Het geheime recept van de Wilde Keuken
Oh, grappig, ik als consument heb juist het gevoel dat ik steed beter op moet letten / moet zoeken als ik plofkip wil. Het...
Robin Kok
11 jaar geleden
Wakker Dier: supers dwingen klant tot koop plofkip
Dat doet mij als ouwe feministe eigenlijk best goed dat mensen achter zo'n manische dramaqueen een man vermoeden. *grin* Dag...
Robin Kok
11 jaar geleden
Het geheime recept van de Wilde Keuken
Zonder mij blaat iedereen gewoon verder, Dick. En met mij ook. Dat maakt geen enkel verschil. :-)
Robin Kok
11 jaar geleden
Het geheime recept van de Wilde Keuken
Mensen zijn ook eng. En vooral dom. Heel verstandig om daar gewoon bij weg te lopen. Wat zou je daar tijd en energie aan...
Robin Kok
11 jaar geleden
Het geheime recept van de Wilde Keuken
Er is altijd wel iemand die wat te zeiken heeft. Laat mensen gewoon een mooi programma maken dat ook informatief is of een...
Robin Kok
11 jaar geleden
Het geheime recept van de Wilde Keuken
"De poorten zouden zelfs gesloten moeten worden om de kinderen niet naar een nabijgelegen McDo of Subway te laten ontsnappen"...
Robin Kok
11 jaar geleden
Wat op school kan, kan ook thuis
Ooh, mijn heldin, Fuchsia Dunlop, niet Duncan! Wel consequent, 4 keer fout. :-( Verder inderdaad volkomen idioot dat men in...
Robin Kok
11 jaar geleden
Waarom Australiërs geen kangoeroe eten
" het gaat erom dat we mensen moeten kunnen helpen die er echt niets aan kunnen doen dat ze te dik zijn geworden" Want mensen...
Robin Kok
11 jaar geleden
Dokter zegt sorry tegen obese mevrouw
1. Aanbieden kant-en-klare sla in een zakje is duurzamer dan een krop sla a. Ja 2. Met groentenvezels zou Bluebandbrood...
Robin Kok
11 jaar geleden
Duurzame Intelligentie Quiz
Lijken me levensgevaarlijk die zooltjes. Wat al je ze verkeerdom in je schoenen stopt?!
Robin Kok
11 jaar geleden
Suppletie geen overbodige luxe
De Peel vruchtbaar? Nee toch? Juist niet toch?
Robin Kok
11 jaar geleden
Kamer misleid over ammoniakbeleid
Dick, als de anti-kwaks schrijven: "Er zijn wereldwijd tientallen onderzoeken gedaan naar het slikken van voedingssupplementen...
Robin Kok
11 jaar geleden
Is 'wild' voedzamer?
Sorry, maar ik hecht niet zoveel waarde aan wat jij beweert omdat je feiten en rare meningen/conclusies door elkaar husselt....
Robin Kok
11 jaar geleden
Is 'wild' voedzamer?
"Waar je vandaan haalt dat de meeste mensen genoeg fyto-nutriënten binnen krijgen?" Hier bijvoorbeeld : klik
Robin Kok
11 jaar geleden
Is 'wild' voedzamer?
"Al tientallen jaren wordt in Duits, Oostenrijks en Angelsaksisch onderzoek duidelijk gemaakt dat er een sterke achteruitgang...
Robin Kok
11 jaar geleden
Is 'wild' voedzamer?
Volgens mij een non-probleem. De meeste mensen krijgen genoeg fytonutrienten binnen, zeker als ze een beetje normaal, gevarieerd...
Robin Kok
11 jaar geleden
Is 'wild' voedzamer?
Jakkes, wat een onsamenhangend stuk, de Heij. Je schrijft dat het je gaat om de vraag "waarom conserveermiddelen nog gebruikt...
Robin Kok
11 jaar geleden
Chemische conservering is onnodig
"De proefpersonen waren mannen en vrouwen tussen de 55/60 en 80 jaar". Ja, leuk, maar van welke nationaliteit? Ik geloof (met...
Robin Kok
11 jaar geleden
PREDIMED: Mediterraan 'plus' werkt
Maar Cécile, we hoeven ons anno 2013 toch niks van zulke regels aan te trekken? Ik snap best dat je wilt weten hoe het nu...
Robin Kok
11 jaar geleden
Natuurlijk gebrouwen... sojasaus
Nou, bij een All You Can Eat Jap zal sowieso niemand raar op kijken, wat je ook doet. Maar wat ik ervan begrepen heb is het...
Robin Kok
11 jaar geleden
Natuurlijk gebrouwen... sojasaus
En oja, die ophalende neuzen van fijnculinairen, dat is denk ik wel een erg kleine minderheid hoor, Kloot. Maar inderdaad, er...
Robin Kok
11 jaar geleden
Natuurlijk gebrouwen... sojasaus
Wat niet helemaal goed naar voren komt in bovenstaand verhaal is dat shoyu slechts het "algemene woord" voor sojasaus is in...
Robin Kok
11 jaar geleden
Natuurlijk gebrouwen... sojasaus
Zelfde foto, ander stukje. Verwarrend. Hier, een andere foto van paard: http://www.flickr.com/photos/fotoosvanrobin/7149677337/
Robin Kok
11 jaar geleden
Eerlijk: met paardenvlees!
Mijn huid is ook steeds mooier geworden, ik heb eigenlijk helemaal geen meeeters en puistjes meer.
Robin Kok
11 jaar geleden
Puistjes anders verklaard
Ik vind het wel een goed idee. Ik ben zo'n consument die niet wenst te betalen voor alle poespas om een duurzame kip heen. Geldt...
Robin Kok
11 jaar geleden
Houdt u van gemengde kip?
Ja, dat zal het zijn. *zucht*
Robin Kok
11 jaar geleden
Worden we dik van plastic?
Nah, ik had het tegen Dick en iedereen die verontwaardigd doet als er eten richting China gaat, Q. Ben blij dat het de...
Robin Kok
11 jaar geleden
Wat is er mis met snuit?
En waarom precies gun je het de Chinezen niet? Moeten al die boten en schepen dan maar leeg terug naar China? Mooi geregeld zo,...
Robin Kok
11 jaar geleden
Wat is er mis met snuit?
Nou ja zeg! In mijn herinnering kwam de naam toch echt doordat het luie beest naast zijn constante vreetbuien alsmaar door zijn...
Robin Kok
11 jaar geleden
Woord van het jaar al tien jaar oud
Ik kan op zich best behoorlijk lezen, maar jou lezen kost me inderdaad veel moeite en gaat me erg slecht af. Ik geloof dat...
Robin Kok
11 jaar geleden
Aalt Dijkhuizen & intensief: "De kern van wat ik bedoelde"
De zee, Kaput, de zee. Vis komt uit de zee. Sukkel.
Robin Kok
11 jaar geleden
Aalt Dijkhuizen & intensief: "De kern van wat ik bedoelde"
Nou, als mannen die dat vlees zouden eten nou ook veel liever voor elkaar zouden worden, graag! Ik zeg flink subsidiëren!
Robin Kok
11 jaar geleden
Berenzorgen
Mensen zijn dom en vegetariërs zijn net mensen, Marc.
Robin Kok
11 jaar geleden
Meevaller voor de feestdagen
‹ Vorige
2
3
4
5
6
Volgende ›