Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Lid worden
Inloggen
Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Home
noun_news_2499927
Reacties
Gespot
Group Copy 3
Laatste
Shape
Flash
Video
Podcasts
Alle reacties van Robin Kok
Nog gauw een gokje dan: savooiekool
Robin Kok
10 jaar geleden
Zomerquiz aflevering 7: wat is dit?
Chinese broccoli? Choi sum? Bloemkool?
Robin Kok
10 jaar geleden
Zomerquiz aflevering 7: wat is dit?
Toch maar even spammen dan: de 3 soorten inktvis die we onderscheiden in de keuken (octopus, pijlstaart inktvis en zeekat)
Robin Kok
10 jaar geleden
Insalata di patate e polipo
"Snijd de aardappelen dwars op de draad? Huh? Aardappelen met draad? Nooit opgevallen.
Robin Kok
10 jaar geleden
Insalata di patate e polipo
Ja, die wissik ook, maanzaad!
Robin Kok
10 jaar geleden
Zomerquiz aflevering 4: wat is dit?
Een vieze vinger.
Robin Kok
10 jaar geleden
Zomerquiz aflevering 3: wat is dit?
God bewaar me.
Robin Kok
10 jaar geleden
Culinair ontdekt: Maïzena
Ik zou niet zonder willen. In de Aziatische keuken is het onmisbaar, maar ik gebruik het ook voor de sauzen uit andere keukens....
Robin Kok
10 jaar geleden
Culinair ontdekt: Maïzena
Ja, wist ik. Toen ik het begon te kopen, zo'n 30 jaar geleden stond het ook bij de diabetesproducten in het schap. Niet bij de...
Robin Kok
10 jaar geleden
De geschiedenis van Cola Light
Ben jij een kip, Theo?
Robin Kok
10 jaar geleden
Wakker Dier: Rabo en ING wereldwijd topfinanciers megastallen
In de tijd dat er nog een K&K broccoli roosjes te koop waren, sterker nog, in de tijd dat broccoli een nieuwe groente was heb ik...
Robin Kok
10 jaar geleden
'Broccoli helpt tegen effect luchtvervuiling'
Beauty is in the eye of the beholder, zegt men. Maar ellende is dat ook. Blij dat ik als alle-ellende-ontkenner, optimist en...
Robin Kok
10 jaar geleden
Culinair ontdekt: Kaneel
Het grote verschil met deurklinken, toiletbrillen en pinautomaten is wel dat die dingen door heel veel mensen aangeraakt worden...
Robin Kok
10 jaar geleden
Mobieltjes bevatten print van ons microbioom
Mijnheer van Doorn, vanwaar toch die aanhoudende behoefte om mij uw ellendige wereld in te trekken? Laat mij lekker. Ik wil...
Robin Kok
10 jaar geleden
Culinair ontdekt: Kaneel
Nou, Willem, ik heb het zo te zien niet alleen op detail beter getroffen! Sodeju, wat een ellendige wereld leef jij in zeg!
Robin Kok
10 jaar geleden
Culinair ontdekt: Kaneel
Nee hoor, dat staat er helemaal los van. Dat rauwe bonen niet goed voor je zijn leerde ik van mijn Chinese collega's die ooit...
Robin Kok
10 jaar geleden
Snijbonen
Oh, wat zielig, Willem. Mijn appie verkoopt gelukkig wel gewoon kaneelstokjes. Sterker nog, ik geloof zelfs dat het Ceylon...
Robin Kok
10 jaar geleden
Culinair ontdekt: Kaneel
80 gram matcha van 2 euro is geen matcha, Frans. Misschien is het wel groene theepoeder, maar zeker geen matcha. Een beetje als...
Robin Kok
10 jaar geleden
Superfood-etiketten niet zo super
Dat zijn pas erge mensen ja, mensen die hun hond begraven en huilen als de poes moet worden afgemaakt. Brrrr.
Robin Kok
10 jaar geleden
De Dierenbescherming maakt een perverse blunder met AH's kip
Opa Pollemans.
Robin Kok
10 jaar geleden
De Pretty Flacko kipburger
Een kroket kost ook heel wat moeite als je die zelf wilt maken. Is het daarom geen fastfood meer? Ja, misschien. Misschien is...
Robin Kok
10 jaar geleden
De Pretty Flacko kipburger
De tijd tussen bestellen en opeten.
Robin Kok
10 jaar geleden
De Pretty Flacko kipburger
Jullie verwarren junkfood met fastfood. Deze burger is geen junkfood maar nog steeds wel fastfood.
Robin Kok
10 jaar geleden
De Pretty Flacko kipburger
Nou, mijn appie verkoopt dat niet. Standaard is 68 gram en de wat grotere blikjes zijn 140 gram. En in de passata die ik koop...
Robin Kok
10 jaar geleden
De Pretty Flacko kipburger
Een halve kilo tomatenpasta? Sure? Pasta, geen passata? Is dat voor een weeshuis?
Robin Kok
10 jaar geleden
De Pretty Flacko kipburger
Wat is "DPU : 89.61"?
Robin Kok
10 jaar geleden
De enige echte Camembert stopt ermee
Ik snap echt nog steeds niet hoe jullie kunnen zeggen dat het een rendabel bedrijf is als je alleen de omzet kent. En het ik...
Robin Kok
10 jaar geleden
De enige echte Camembert stopt ermee
Ik vind het allemaal prima, maar ik kan geen rendement berekenen als je de helft van de kosten niet als kosten beschouwt....
Robin Kok
10 jaar geleden
De enige echte Camembert stopt ermee
Nou, dan wordt een onderneming natuurlijk al snel heeeeeeeeel winstgevend, als je de eigenaren niet als personeel rekent. En...
Robin Kok
10 jaar geleden
De enige echte Camembert stopt ermee
Echt bijzonder dat jullie uitspraken durven doen over "uitstekend" rendement of "een paar ton overhouden" terwijl je dus...
Robin Kok
10 jaar geleden
De enige echte Camembert stopt ermee
@Jeroen #19 De eigenaren werken in dit bedrijf en zie ik dus als personeel. Mij maakt het niks uit of een personeelslid ook...
Robin Kok
10 jaar geleden
De enige echte Camembert stopt ermee
7 dagen in de week werken, lange dagen van half zeven 's ochtend tot half acht 's avonds en 11 dagen echt vakantie in 25 jaar...
Robin Kok
10 jaar geleden
De enige echte Camembert stopt ermee
600 kaasjes per dag x 3,80 verkoopprijs x 365 dagen per jaar = 832.200 euro per jaar. Dat is al 40% meer dan de 600.000 die je...
Robin Kok
10 jaar geleden
De enige echte Camembert stopt ermee
Als ik mocht kiezen kies ik voor bestralen. Maar ik heb zo'n idee dat die keus niet aan mij is. :)
Robin Kok
10 jaar geleden
Willen we chloorkip, bestraalde of geen kip?
"Het gaat er toch ook om dat je wat opsteekt?" Komt zeker uit een gereformeerd nest, die Mac? :-) Ik vind het wel fijn dat ik...
Robin Kok
10 jaar geleden
Meningen op een ansichtkaart
Hee, Wouter van der Land terug op Foodlog. Leuk. Welcome back, Wouter! En on-topic: shit happens. Zo kun je naar een...
Robin Kok
10 jaar geleden
Unilever verkoopt Bertolli in VS aan Japanse groep
Ik denk dat de meerderheid van de mensen denkt dat het beter is om minder vlees te eten. Ik schat in: 60% Ik denk niet dat de...
Robin Kok
10 jaar geleden
Wat zegt Nederland over planten en vlees eten?
Ja, dat blijft altijd de uitdaging, Otto. Gelukkig dat je het nog wel lekker vond. :-)
Robin Kok
10 jaar geleden
Rettich-koekjes
Tijdje terug was er een razend boeiende aflevering van Horizon op de BBC, daarin werden patienten placebo's voorgeschreven. Niet...
Robin Kok
10 jaar geleden
'Homeopathie is een placebo - en wat dan nog?'
Ik bewaar eieren, tomaten, aubergines en paprika's in de koelkast. En er was een tijd dat ik aardappels ook in de koelkast...
Robin Kok
10 jaar geleden
Wie bewaart aardappelen nou in de ijskast?
Ik wil niet flauw doen en twijfel of ik niet beter mijn mond hou, maar dit recept lijkt me echt zeldzaam vies! Haha, sorry, maar...
Robin Kok
10 jaar geleden
Wat doet zeevis in de bergen?
Dat hoeft Zé me niet uit te leggen, Dick, dat hij er verstand van heeft, dat weet ik natuurlijk allang! Ik had ook stiekem...
Robin Kok
10 jaar geleden
Help, ze vernachelen m'n paardenbief
Ja, maar dat ga ik dus niet doen, vragen om een vergoeding. Marc dacht eerder dat ik 'mans' genoeg ben, maar dat ben ik dus...
Robin Kok
10 jaar geleden
Help, ze vernachelen m'n paardenbief
Shit. En dat moet ik dan voor waarheid aannemen? Ik heb er nogal moeite mee eerlijk gezegd. Erg he? Vraag ik een expert...
Robin Kok
10 jaar geleden
Help, ze vernachelen m'n paardenbief
Het maakt me niet veel uit op welke manier een slager zo'n dier verdeeld, Cécile, maar bovenstaande stukje vlees is gewoon een...
Robin Kok
10 jaar geleden
Help, ze vernachelen m'n paardenbief
Ik heb de slager 1 keer gezien. Misschien dat hij er door de weeks vaker is, maar ik kom altijd op zaterdag. En altijd = hooguit...
Robin Kok
10 jaar geleden
Help, ze vernachelen m'n paardenbief
Wat ongelofelijk irritant dat ze door de muziek heen praten. Waar slaat dat in godsnaam op? Ik ga daar niet naar luisteren.
Robin Kok
10 jaar geleden
Ga je van Coca-Cola (nog net niet) dood?
Luguber, die krabbenautomaat. Al zal zo'n krab zich misschien wel happier voelen in een plastic dwangbuisje dan in een bak met...
Robin Kok
10 jaar geleden
Dooie muis uit een doordrukstrip
Nee, Dirk. Tuurlijk is een rijpe nangka wel eetbaar. Lekker zelfs, dat is het probleem niet. Maar alleen de gele partjes, de...
Robin Kok
10 jaar geleden
De nangka lost het wereldvoedselvraagstuk op
Maar om op je laatste vraag terug te komen, of er nou niet iets nog veel beters zou zijn dan nangka: ik las ooit een lyrisch...
Robin Kok
10 jaar geleden
De nangka lost het wereldvoedselvraagstuk op
‹ Vorige
1
2
3
4
Volgende ›