Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Lid worden
Inloggen
Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Home
noun_news_2499927
Reacties
Gespot
Group Copy 3
Laatste
Shape
Flash
Video
Podcasts
Alle reacties van Robin Kok
Ja, hallo, die oneetbare stukken heb je alleen als je 'm als vrucht eet, helemaal rijp. Als je 'm onrijp eet, als groente, dan...
Robin Kok
10 jaar geleden
De nangka lost het wereldvoedselvraagstuk op
Echt wel dat we gekker worden, Henk. Maar dat terzijde. En we zouden misschien met zijn allen nog veel ouder kunnen worden...
Robin Kok
10 jaar geleden
"Charlatan!"
Er valt gewoon ook weinig zinnigs te zeggen in zo'n discussie. En volgens mij is dat ook precies wat Maarten 't Hart probeerde...
Robin Kok
10 jaar geleden
"Charlatan!"
Er is meer te doen dan vroeger. Werken, tv kijken, krant lezen, computeren, mails lezen, filmpje kijken, sporten, winkelen, nog...
Robin Kok
10 jaar geleden
De heruitvinding van moeder
Oh, het gaat om een hamburger in een vormpje geperst. En het gaat om 1 tweetberichtje van Roos Vonk, onderaan het bericht. De...
Robin Kok
10 jaar geleden
Gehakte haasjes 'kunnen niet'
Wat zegt ze? Ik las bovenstaande nu al een paar keer door maar snap werkelijk niet wat er staat. "Een haas van gehakt"?...
Robin Kok
10 jaar geleden
Gehakte haasjes 'kunnen niet'
Het voorkomt de vorming van acrylamide. "Acrylamide is een stof die kan ontstaan als zetmeelrijke producten, zoals aardappelen...
Robin Kok
10 jaar geleden
Kruidige aardappelpartjes uit de oven
Ja, alles is lekkerder dan zompige tofu. En lekkerder dan zompig vlees, zompige groenten, zompige kaas, zompige aardappelen,...
Robin Kok
10 jaar geleden
Culinair ontdekt: Tofoe
"Maar we eten geen sojabonen". Soetmannnn! Zeg jij er eens wat van. Naar mij luistert ie niet. En dat ie niet weet dat in...
Robin Kok
10 jaar geleden
Culinair ontdekt: Tofoe
Ik heb dat boek in de kast staan, Dick. En ik heb alle afleveringen gezien. :-) Op zich is er niks mis met klassiekers. Al vind...
Robin Kok
10 jaar geleden
L'Oeuf Mayo
Ja, ik ken Heston Blumenthal en snap werkelijk niet hoe je kunt zeggen dat die "helemaal nieuw uitvindt wat de Fransen tot...
Robin Kok
10 jaar geleden
L'Oeuf Mayo
Toch is dit wel een typisch voorbeeld waarom ik een zekere weerstand tegen de Franse keuken voel. Alleen die fransen kunnen zo'n...
Robin Kok
10 jaar geleden
L'Oeuf Mayo
Bravo. Je hebt de geroosterde boterham uitgevonden.
Robin Kok
10 jaar geleden
Hoe bak je een tosti?
Ik heb niks tegen de Lidl hoor, integendeel, maar de groentenafdeling van mijn Lidl is niet beter of slechter dan die van mijn...
Robin Kok
10 jaar geleden
'Van Lidl kun je niet winnen'
"en - zoals in het geval van groenten - zelfs beter" Ja, doeg he. In de ogen van Lidl-klanten ja. Mijn conclusie van dat...
Robin Kok
10 jaar geleden
'Van Lidl kun je niet winnen'
Ooooh, Hazel, wat klinkt dat gruwelijk! Een tosti uit de magnetron, dat kan toch niet? Ooooh, hier ga ik vannacht vast slecht...
Robin Kok
10 jaar geleden
Hoe bak je een tosti?
Ja, nee, nou wordt ie mooi! Ik praat "mal", terwijl jij hier steeds met je vingertje komt zwaaien, Nick! En als ik dan zeg dat...
Robin Kok
10 jaar geleden
Hoe bak je een tosti?
Vlaams is geen taal en fritten geen Nederlands. :) Tosti staat in de dikke van Dale, fritten niet. Je kunt wel proberen het...
Robin Kok
10 jaar geleden
Hoe bak je een tosti?
Fritten is geen Nederlands, Nick. Tssssss.
Robin Kok
10 jaar geleden
Hoe bak je een tosti?
Welnee. Dit gaat over taal.
Robin Kok
10 jaar geleden
Hoe bak je een tosti?
Wat heb ik met de Italianen te maken, Nick? In het Nederlandse woordenboek staat: tos·ti (de; m; meervoud: tosti's) = twee...
Robin Kok
10 jaar geleden
Hoe bak je een tosti?
Dus eigenlijk is het een soort stappenplan voor een tosti met een gebakken ei ertussen? Hm, interessant, al trekt het me niet...
Robin Kok
10 jaar geleden
Hoe bak je een tosti?
Kloot heeft helemaal gelijk, ik dacht aan die electrische ondingen, niet de ouderwetse ijzers die boven een vuurtje/gasvlam...
Robin Kok
10 jaar geleden
Hoe bak je een tosti?
"De receptuur van de kant-en-klaarmaaltijden (een vegetarische lasagne, couscous, chili sin carne en moussaka) is bedacht door...
Robin Kok
10 jaar geleden
De achterstandswijken moeten aan de groente - maar hoe?
Ja, okay, sorry. Ik heb niks gezegd. Peter? Hoe zit dat? :) (ik gok op Livar)
Robin Kok
10 jaar geleden
Procureur, lekker als slow- én fastfood
@Peter. Cool! Leuk te horen, thanks. @Dick. Ksssst. Scheer je weg.
Robin Kok
10 jaar geleden
Procureur, lekker als slow- én fastfood
Ik ken al die wijsheden en uitspraken niet, wij zeiden en zeggen als er iets op de grond is gevallen gewoon "je kunt hier van de...
Robin Kok
10 jaar geleden
De 5-secondenregel werkt echt
"Volkeren waar geen hart- en vaatziekten voorkomen". Godsodeju, ik ben echt heus tegen censuur maar toch zou ik willen dat...
Robin Kok
10 jaar geleden
De achterstandswijken moeten aan de groente - maar hoe?
Ja, die vrijheid hebben we ja, om te oordelen over anderen. En dat is dan ook precies wat ik doe, ik geef mijn oordeel over...
Robin Kok
10 jaar geleden
De kruidenier heeft het gedaan
Jesus, wat een calvinisme hier. Overbodige producten? 95% van alles wat er verkocht wordt in zo'n beetje iedere winkel is...
Robin Kok
10 jaar geleden
De kruidenier heeft het gedaan
Sommige mensen gaan elke 2 maanden naar de kapper, sommige mensen geven hun geld uit aan compleet nutteloze accesoires als...
Robin Kok
10 jaar geleden
De kruidenier heeft het gedaan
Een van de vieste uitvindingen ooit. Op vakantie in Zwitserland of Oostenrijk ontkom je er niet altijd aan, maar ben nog nooit...
Robin Kok
10 jaar geleden
Culinair ontdekt: Spätzle
En het beste maanzaad komt uit Nederland, zegt men.
Robin Kok
10 jaar geleden
Maanzaadcake
Ja, ik denk dat het het verschil uitmaakt tussen "praktisch onmogelijk" (0,40 cent per dag) en "moeilijk maar mogelijk" (1,71...
Robin Kok
10 jaar geleden
'Een meisje genaamd Jack'
Ik lees op Britse media "how an unemployed, single mother was able to feed herself and young son satisfyingly on £10 a week"....
Robin Kok
10 jaar geleden
'Een meisje genaamd Jack'
Ik koop ze ingevroren. Omdat zo'n zak verse of een blikje ingeblikte vaak teveel is voor 1 keer. De verse (of zelfs die in...
Robin Kok
10 jaar geleden
Culinair ontdekt: Chinese waterkastanje
Heb het net geproefd bij de Makro en van mij mag het meteen verboden worden. *grin* Verder heb ik geen problemen met de...
Robin Kok
10 jaar geleden
Franse kaasmaker wil dat Heks'nkaas verdwijnt
Jawel, Peter, sorry, maar ik spreek de gemiddelde foodlogger wel aan. Maar dat betekent niet dat ik minder van jullie hou hoor....
Robin Kok
10 jaar geleden
De kruidenier heeft het gedaan
Ja, die voorkeur van Chinezen om allerlei verschillende texturen in je mond te hebben om te slobberen, knagen, zuigen, kauwen en...
Robin Kok
10 jaar geleden
Procureur, lekker als slow- én fastfood
Het vet in zulke stukken vlees vind ik echt alleen te eten als het uren in de oven heeft gestaan en dus echt zacht is als...
Robin Kok
10 jaar geleden
Procureur, lekker als slow- én fastfood
Ik vind het ook niet leuk, dat eeuwige gezeik over de supermarkt en Unilever. Het complotdenken, het wantrouwen, het...
Robin Kok
10 jaar geleden
De kruidenier heeft het gedaan
Ow, nou, dan zal ik d'r wel meteen weggejaagd hebben met mijn antwoord. :-) Die gaat geen moeite doen om nog terug te komen.
Robin Kok
10 jaar geleden
Vissaus: de grote smaaktest
Hee, de reactie van Marloes is weg? De reactie die begon met "Hallo, als fan van biologisch voeding, ben ik..." (meer kan ik...
Robin Kok
10 jaar geleden
Vissaus: de grote smaaktest
Biologische vissaus? Dat de ansjovisjes in de zee biologisch gecertificeerd eten krijgen, Marloes? Of in kleinere klasjes...
Robin Kok
10 jaar geleden
Vissaus: de grote smaaktest
@Nick. Hier malen we het niet fijner. Met die cleavers hakken ze het vlees juist veel fijner dan een molen kan. En dan met het...
Robin Kok
10 jaar geleden
Chinese gehaktballen
Leuk! Paarse tomaten. Zou ik zeker kopen. Mits ze niet (veel) duurder zijn dan rooie. Ik kan me prima vinden in Keulemans...
Robin Kok
10 jaar geleden
Ga jij de paarse tomaat kopen?
Hier ook zelden tot nooit droge kipfilet, Astrid. En een kip eten wij gerust en eigenlijk altijd met zijn tweeën op. Ik hou...
Robin Kok
10 jaar geleden
Kip voor beginners
@Maarten Janssen. Ik vind de plaatjes enorm afleiden en weinig tot niks toevoegen. Leuk bedacht, misschien iets voor dyslectici,...
Robin Kok
10 jaar geleden
Het Grote Pakjes & Zakjes Debat
Ojee, die details op mijn site zullen nog even op zich moeten laten wachten! Er is natuurlijk al wel te lezen over vissaus...
Robin Kok
10 jaar geleden
Vissaus: de grote smaaktest
Zijn dat niet 2 verschillende zaken dan? Een ei dat besmet is met salmonella (daar helpt poetsen niet tegen) en een ei waarop...
Robin Kok
10 jaar geleden
Waarom wassen Amerikanen hun eieren?
‹ Vorige
1
2
3
4
5
Volgende ›