Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Lid worden
Inloggen
Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Home
noun_news_2499927
Reacties
Gespot
Group Copy 3
Laatste
Shape
Flash
Video
Podcasts
Alle reacties van arend hermans
bedoel je dat je in Mexico bent en kaas uit Nederland wilt? Ik heb juist belangstelling voor kaas uit Mexico. Deal denkbaar?...
arend hermans
14 jaar geleden
Vakkennis: Kaas
:-(
arend hermans
14 jaar geleden
We arresteren geen Meneren
Mooi stukje Dick! alleen moet je goed op het cursieve lettertype letten om te zien waar het Volkskrant citaat ophoudt en waar...
arend hermans
14 jaar geleden
We arresteren geen Meneren
het apparaat is spectaculair om te "showen" maar echt handig is het niet vergeleken met schillen met de hand. Appels moeten...
arend hermans
14 jaar geleden
Keukenvoorwerpen (1)
@mark heet gewoon Sopa de Rape. Voor een recept zie recept
arend hermans
14 jaar geleden
Duivelsbillen
"Rape" in het Spaans, daar is de kop zeer geliefd om een heerlijke soep van te maken!
arend hermans
14 jaar geleden
Duivelsbillen
Duurzaamheid is mooi maar je kan het ook overdrijven! Dit doet mij denken aan mensen die de wereld willen redden door opgebrande...
arend hermans
14 jaar geleden
Bittere smaak van pijnboompitten heeft natuurlijke oorzaak
vragen waar ik wel een antwoord op zou willen: -hoe kan je veilig rauwe vis eten? Is al eens aan de orde geweest maar zonder...
arend hermans
14 jaar geleden
Wat willen lezers weten?
olijfontpitter
arend hermans
14 jaar geleden
(On)misbare keukenbenodigdheden (46)
lijkt een soort puntenslijper....
arend hermans
14 jaar geleden
(On)misbare keukenbenodigdheden (46)
is het een handvat van zo'n stok waar ze in cafés kranten aan lezen?
arend hermans
14 jaar geleden
(On)misbare keukenbenodigdheden (44)
@Dick: Mooie mail dick! Ja zo is het! Ja de bietjes zijn op!! We aten (dronken) er een soepje bij (koud) zie van de resten...
arend hermans
14 jaar geleden
Ziet het er goed uit?
Wat ik doe is heel eenvoudig en puur (vind ikzelf). Geen enkele toevoeging alleen na het "koken" wat olie, citroensap en...
arend hermans
14 jaar geleden
Ziet het er goed uit?
@willem, ja om de proef compleet te maken had ik er ook eentje gekookt in water moeten toevoegen. Een volgende keer. heb ze...
arend hermans
14 jaar geleden
Ziet het er goed uit?
@robin ok ik doe ze langer in de oven, ze hebben al 45 minuten op 200 graden hete lucht gehad en ik geef ze nog 45 minuten maar...
arend hermans
14 jaar geleden
Ziet het er goed uit?
ik ga ze vergelijken. Nu een bietje sousvide op 80 graden gelegd, wil ik een uurtje laten liggen en een bietje in de oven 200...
arend hermans
14 jaar geleden
Ziet het er goed uit?
zilver met zilveruitjes lijkt me geen combi
arend hermans
14 jaar geleden
(On)misbare keukenbenodigdheden (43)
@dick ik ga ze op je advies zo sousvide proberen. Ik denk aan een uurtje op 80 graden.
arend hermans
14 jaar geleden
Ziet het er goed uit?
@robin: mooie foto!
arend hermans
14 jaar geleden
(On)misbare keukenbenodigdheden (42)
om deeg te snijden. Lijkt op moderne pastasnijder van roestvrijstaal.
arend hermans
14 jaar geleden
(On)misbare keukenbenodigdheden (41)
gewone rode: biet of deze ziet er lekker uit
arend hermans
14 jaar geleden
Ziet het er goed uit?
nee Mojama (gedroogde tonijn) is het niet, dat is droger, zou ook kweepeer marmelade kunnen zijn (membrillo)
arend hermans
14 jaar geleden
Ziet het er goed uit?
ja dat kan wel kloppen: foto
arend hermans
14 jaar geleden
(On)misbare keukenbenodigdheden (40)
komt me bekend voor maar ik weet het niet. Ik denk dat je hem eerst inknijpt, dan ergens in doet en vervolgens weer loslaat....
arend hermans
14 jaar geleden
(On)misbare keukenbenodigdheden (40)
ik heb ze ook (niet compleet) en kocht ze ooit op de rommelmarkt in Delft. Daar zeiden ze dat ze bedoeld zouden zijn om je glas...
arend hermans
14 jaar geleden
(On)misbare keukenbenodigdheden 37
ja ik bedoelde foelie te tikken maar zie nu op internet dan folie ook goed is ;-)
arend hermans
14 jaar geleden
(On)misbare keukenbenodigdheden (36)
@lizet mooi verslag, leuk dat je mee bent geweest! ben benieuwd naar het resultaat. Hoe zit dat eigenlijk met het besterven...
arend hermans
14 jaar geleden
Jager in de Next
slagers doen er altijd veel te veel folie in, daarom alleen lekker als je hem zelf rolt
arend hermans
14 jaar geleden
(On)misbare keukenbenodigdheden (36)
@josien e.a. Daar hebben we een Wet voor: de Wet Openbaarheid Bestuur.
arend hermans
14 jaar geleden
Jager in de Next
@ Guillaume. Bij langzaam garen op lage temperatuur is de tijd is niet zo kritisch de temperatuur wel. Het verschil tussen 72...
arend hermans
14 jaar geleden
Jager in de Next
Ik snap die kwastjes nooit zo. Ze worden vet en vies en hoe krijg je ze weer schoon. Ik kan me wel voorstellen dat dat bij een...
arend hermans
14 jaar geleden
(On)misbare keukenbenodigdheden (35)
@robin ik at ooit eendenborst (en dat is volgens mij malser) bij KarelV in Utrecht die dat 1,5 uur op 64 graden had gegaard....
arend hermans
14 jaar geleden
Jager in de Next
@robin: waarom gaar je die zo kort? Ik zou denken een uur of vier (of nog langer) op 57 graden?
arend hermans
14 jaar geleden
Jager in de Next
@Dirk-Jan: heb je er nog meer? zo ja graag mail aan mijnnaam@mac.com (mijn naam: voornaam en achternaam aan elkaar zonder...
arend hermans
14 jaar geleden
Jager in de Next
Jammer, het ding is te klein om er deze mee te maken: World's Priciest Hot Dog
arend hermans
14 jaar geleden
(On)misbare keukenbenodigdheden (34)
dit is de luxe versie even doorscrollen naar beneden lijkt me ook een ding dat je één keer gebruikt en dat daarna jaren in de...
arend hermans
14 jaar geleden
(On)misbare keukenbenodigdheden (34)
zes rollers waar je gelijktijdig vijf producten mee kan maken ;-)
arend hermans
14 jaar geleden
(On)misbare keukenbenodigdheden (34)
nou als je er een liefhebber van bent (ik niet) dan lijkt het me een ideaal ding! Ja en dan natuurlijk de elektrische...
arend hermans
14 jaar geleden
(On)misbare keukenbenodigdheden (34)
ja ik weet het, maar niemand is nog WARM ;-)
arend hermans
14 jaar geleden
(On)misbare keukenbenodigdheden (34)
Goed dat je hebt doorgezet. Foto's? Volgend jaar zal ik het proberen met peulen die eerder zijn geplukt. ik weet immers hoe...
arend hermans
14 jaar geleden
Erwten , maar dan anders
Robin heeft het over een "recipe for disaster" en ik vrees dat ze gelijk heeft. Voor er al te veel werk in te stoppen heb ik...
arend hermans
14 jaar geleden
Erwten , maar dan anders
ja foto's. Nu kan ik niet meer terug......
arend hermans
14 jaar geleden
Erwten , maar dan anders
we zullen zien. ik ga recept 1 proberen
arend hermans
14 jaar geleden
Erwten , maar dan anders
Dat je champignons niet zou mogen wassen is een urban myth. Zelf ben ik ook met doekjes en borsteltjes in de weer geweest maar...
arend hermans
14 jaar geleden
(On)misbare keukenbenodigdheden (32)
ik ga het proberen. Zojuist verse erwten met rijst (ja klassiek Italiaans) gegeten maar nog wat peulen over. Verse tuinbonen...
arend hermans
14 jaar geleden
Erwten , maar dan anders
je bord willen aflikken, dan was het pas echt lekker!
arend hermans
14 jaar geleden
(On)misbare keukenbenodigdheden (29)
als Marie France gelijk heeft (het klinkt waarschijnlijk) lijkt het me heel handig. Als het rubber tenminste niet te bros is...
arend hermans
14 jaar geleden
(On)misbare keukenbenodigdheden (30)
@Guillaume: Ja de Kromme Watergang (veel meer heb je denk ik niet in Slijkplaat. Uitstekend gegeten daar. Waanzinnig lekkere...
arend hermans
14 jaar geleden
(On)misbare keukenbenodigdheden (29)
Het overkwam ons laatst ook in een restaurant (in Slijkplaat). Daar deden ze het met een nog veel smaller dingetje. Echt een...
arend hermans
14 jaar geleden
(On)misbare keukenbenodigdheden (29)
ja die gebruik ik vaak, voor van alles, o.a. dingen uit de frituur te vissen. Handig ding.
arend hermans
14 jaar geleden
(On)misbare keukenbenodigdheden (28)
‹ Vorige
1
2
3
4
Volgende ›