Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Lid worden
Inloggen
Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Home
noun_news_2499927
Reacties
Gespot
Group Copy 3
Laatste
Shape
Flash
Video
Podcasts
Alle reacties van arend hermans
@hans dank voor je mooie en informatieve reactie! Mijn eigen conclusie is dat ik alleen nog duif koop als ik de leverancier echt...
arend hermans
11 jaar geleden
Stadsduif op het menu
dit vond ik ook nog anjou duif als je goochelt op "anjou duif " vind je nog meer.
arend hermans
11 jaar geleden
Stadsduif op het menu
@Hans Dank voor je reactie. Ja rosé bakken wel belangrijk voor de smaak. Je hebt gelijk, risico loop je altijd je moet per slot...
arend hermans
11 jaar geleden
Stadsduif op het menu
Maar eens met mijn poelier gebeld: die heeft nu verse (dus niet bevroren) duiven die volgens hem tamme duiven zijn zoals...
arend hermans
11 jaar geleden
Stadsduif op het menu
Net opname van Klootwijk teruggekeken. Wat een prachtig programma (weer). Wij zijn gek op duifjes en kopen ze bij de poelier...
arend hermans
11 jaar geleden
Stadsduif op het menu
Erg eens met de redactie dat dit een goed voorbeeld is van het creëren van toegevoegde waarde. Zo kan je ontsnappen aan de...
arend hermans
11 jaar geleden
Parma in Brabant - deel 2
Ik koop wel eens voorgesneden serrano ham. Ook daarvan wordt gezegd dat je die "vers van het mes" zou moeten eten maar ik vind...
arend hermans
11 jaar geleden
Parma in Brabant - deel 2
@Jack van Messel #33 ;-) wellicht was ik wat overgevoelig. ik kan wat synisme ook wel waarderen! @dick #58: erg mee eens!!...
arend hermans
11 jaar geleden
De App van de NMA
@hendrik j. Kaput, innovatieve ui? kijk maar eens wat er voor heerlijke uien op markten elders in Europa te koop zijn! Veel...
arend hermans
11 jaar geleden
De App van de NMA
@henric, maar wat heeft de consument daar aan? Zonder minimumprijs zou de prijs vast lager zijn en zouden prima producten niet...
arend hermans
11 jaar geleden
De App van de NMA
@paul: erg mee eens. Als je een bulk product maakt zal je daar een bulk prijs voor krijgen en die is op een dergelijke markt...
arend hermans
11 jaar geleden
De App van de NMA
@josien: begrijpelijk en naar mijn mening terecht , eerlijke boeren en producenten werden door dit soort gedrag van de...
arend hermans
11 jaar geleden
De App van de NMA
@geert pinxterhuis: dank zij jouw inbreng maar eens een keer naar de NMa energie app gekeken (goede reclame) en behalve het feit...
arend hermans
11 jaar geleden
De App van de NMA
Dick, vergeleken met veel andere sites valt het hier reuze mee! Zo wordt er in de links die in het artikel hierboven zijn...
arend hermans
11 jaar geleden
De App van de NMA
Jammer dat er ook op foodlog steeds vaker populistisch gescholden wordt! Dat komt het echte debat niet ten goede.
arend hermans
11 jaar geleden
De App van de NMA
Geert Pinxterhuis stelt dat als er alleen op prijs wordt geconcurreerd dit ten koste gaat van duurzaamheid: bio producten...
arend hermans
11 jaar geleden
De App van de NMA
Ik ben benieuwd naar de argumenten waarom het uitbrengen van een app. die consumenten de weg wijst naar de laagste prijs...
arend hermans
11 jaar geleden
De App van de NMA
veel berichten de laatste tijd over plagen: ganzen bij o.a. schiphol, een overschot aan geitenbokjes die worden geexporteerd...
arend hermans
12 jaar geleden
Kreeften plagen koeien
Ook ik zou graag doorgaan over de airfryer. Dank Fred van der Weij voor je uitvoerige reactie. Ik ben inmiddels wel erg...
arend hermans
12 jaar geleden
Philips Airfryer: een snelle keukenvriend
@dick ik dacht net die airfryer ga ik niet kopen (voegt te weinig toe aan mijn heteluchtoven) maar nu breng je me weer aan het...
arend hermans
12 jaar geleden
Philips Airfryer: een snelle keukenvriend
Lezend wat Fred van der Weij zegt over “uitglijder” van de Consumentenbond ben ik eens gaan kijken op google hoe erg dit...
arend hermans
12 jaar geleden
Philips Airfryer: een snelle keukenvriend
Veel nuttige info over sousvide koken is te vinden bij Baldwin . Als je een betrouwbare thermostaat (en controle thermometer)...
arend hermans
12 jaar geleden
Keukendochters en stofnesten: het vacumeerapparaat
"discussie gesloten" schreef Dick gisteren over het onderwerp van al dan niet anoniem berichten plaatsen op Foodlog. Toch...
arend hermans
12 jaar geleden
Philips Airfryer: een snelle keukenvriend
sousvide iets voor de industrie? Onzin! Is echt een kleinschalige techniek die heel makkelijk thuis toe te passen is. Enige...
arend hermans
12 jaar geleden
Keukendochters en stofnesten: het vacumeerapparaat
@nick dat heb ik ook geprobeerd. Ik vind de anylock nog beter werken. Onderdompelen in water werkt wel maar "gewoon" met de...
arend hermans
12 jaar geleden
Keukendochters en stofnesten: het vacumeerapparaat
De (amateur) vacuümmachine (Krups) die ik had werkte slecht. Heb hem naar de kringloop gebracht. Ik gebruik voor...
arend hermans
12 jaar geleden
Keukendochters en stofnesten: het vacumeerapparaat
@van breukelen: het is echt waar, ik overdrijf niet ;-) oven heeft 3,5 kW vermogen en is binnen tien minuten op 250 graden....
arend hermans
12 jaar geleden
Philips Airfryer: een snelle keukenvriend
@robin waar kan je die kopen dan?
arend hermans
12 jaar geleden
Philips Airfryer: een snelle keukenvriend
Boeiend hoe er toch aanzienlijke verschillen zijn in het gebruik van apparaten. De meeste apparaten van het lijstje (en nog...
arend hermans
12 jaar geleden
Philips Airfryer: een snelle keukenvriend
mooi verhaal Lizet. Intrigerend dat je het over gedroogde artichokkenbodems hebt. weet je daar meer van? Hoe werd het gedroogd...
arend hermans
13 jaar geleden
De maaltijd aan boord van de VOC-schepen
@Dick, ik werd destijds gek van die twitterfeed en had hem "ontvolgt". Te veel berichten over topics die ik niet wilde volgen....
arend hermans
13 jaar geleden
Foodlog is brandnieuw
Dank dick, maar toch blijf ik tien "laatste reacties" erg weinig vinden. Er zijn vast meer oplossingen maar ik wil liefst snel...
arend hermans
13 jaar geleden
Foodlog is brandnieuw
Nog even voor deze zekerheid (na de reactie van Robin). Ik heb het in mijn reactie niet over de lijst ven reacties per artikel...
arend hermans
13 jaar geleden
Foodlog is brandnieuw
Ik ben het zeer eens met Jan van Rongen. Minstens zo erg als de feiten is de manier waarop men name professor Vonk hier vrolijk,...
arend hermans
13 jaar geleden
'Radboud Universiteit scherpt procedures aan'
@Dick, Dank! ik ben erg onder de indruk hoe je probeert het alle lezers naar de zin te maken al lukt dat nooit helemaal ;-) ....
arend hermans
13 jaar geleden
Foodlog is brandnieuw
nog een ervaring met de nieuwe site: ik vind het jammer dat er maar een korte lijst van recente reacties is. Vroeger was er een...
arend hermans
13 jaar geleden
Foodlog is brandnieuw
Er komt kennelijk toch een onderzoek in Nijmegen:...
arend hermans
13 jaar geleden
'Radboud Universiteit scherpt procedures aan'
"Hoe weet U dat dat een échte professor was?" "Nou dat zei die andere professor" zo gaat ongeveer de dialoog in één van de...
arend hermans
13 jaar geleden
Stapel hangt, Vonk ontsnapt
@Dick Goed punt. Ja mensen als @robin @kattebelletje en @slijterijmeisje en ook @wateetons ervaar ik gek genoeg niet als...
arend hermans
13 jaar geleden
De sterren van foodlog
@robin, ik had duidelijk niet jouw reactie gelezen, en dat terwijl je het juist hebt over mensen die de discussie niet volgen...
arend hermans
13 jaar geleden
Foodlog is brandnieuw
@dick Wat ik bedoel is dat je aan een reactie een specifieke verwijzing naar een site of een specifieke foto kan koppelen. Dus...
arend hermans
13 jaar geleden
Foodlog is brandnieuw
Ik vind het een goed voorstel van Joost Reus! @Dick ik ben er voor om mensen zonder achternaam (en eventueel foto) niet toe te...
arend hermans
13 jaar geleden
De sterren van foodlog
kan je ook een foto aan een reactie koppelen of een link naar een website? Dat zou mooi zijn.
arend hermans
13 jaar geleden
Foodlog is brandnieuw
Ben benieuwd hoe dit sterrensysteem gaat werken. Wel een interessant idee. Ik zou zelf nog als criterium willen toevoegen dat...
arend hermans
13 jaar geleden
De sterren van foodlog
wow, mooie nieuwe site! Geef er veel bekendheid aan. Door Twitter weet ik weer dat Foodlog weer "bestaat".
arend hermans
13 jaar geleden
Foodlog is brandnieuw
prachtige documentaire, jammer dat de zaterdag gekochte haring al op is!
arend hermans
13 jaar geleden
"Das Meer ist nicht leer, meneer", zegt Klootwijk
@dick (paar posts hierboven). Ja een moderator is niet te benijden! Je advies om van "een probleem een uitdaging te maken"...
arend hermans
14 jaar geleden
Bezeten van gezond eten - doe de test
ik vind de peterseliewortel veel sterker van smaak dan de pastinaak en ook geuriger
arend hermans
14 jaar geleden
Culinair Ontdekt: Pastinaak
grappig deze stellingname van "imp" wiens plezier in foodlog door Robin en Ookmaareenkeeranoniem wordt vergalt. Ik kan me...
arend hermans
14 jaar geleden
Bezeten van gezond eten - doe de test
zo dat lucht op!
arend hermans
14 jaar geleden
Roos, Ricotta is kalfsvlees
‹ Vorige
1
2
3
4
Volgende ›