Op de serie (on)misbare keukenvoorwerpen kwamen opvallend veel enthousiaste reacties. Voor- én achterlangs. Een aantal keren werd de suggestie gedaan om voorwerpen aan te dragen die handig zijn voor iets waar ze niet voor bedoeld zijn.

We waren van plan te gaan tot 50 en dan een nieuwe serie te starten op basis van lezersvragen. Die kunnen op velerlei gebied liggen. Voedingsmedisch bijvoorbeeld. 'Wat is het verschil tussen het nemen van omega 3 tijdens de maaltijd of op zichzelf? Of 'is het waar dat voedingssupplementen geen enkele zin hebben?' Of 'Wat is het verschl tussen plantaardige of dierlijke eiwitten?' Ook zijn heel andere vragen denkbaar. Bijv. 'welke tomaten zijn het lekkerst en waar kun je die aan herkennen?'. Of 'Verkoopt de keurslager ander vlees dan de supermarkt?' Of 'waarom kost een kleine verpakking zoveel meer dan een grote?' Of 'is een krop sla zelf wassen duurzamer dan een zakje gewassen en gesneden k&k sla?' Of 'houden we in Nederland verschillende soorten varkens en worden die allemaal gewoon als 'varken' verkocht?' Of 'Welke eetbare, maar onbekende vissoorten zitten er in de Noordzee?' Of 'zit er in een zakje afgewogen aardappelen van een kilo echt een kilo?'Welke terreinen en welke heel concrete vragen interesseren u?

Laat het ons hieronder weten. We zullen ze met behulp van experts proberen zo compleet als maar enigzins mogelijk te beantwoorden.

Overigens: we zoeken nog de afsluitende 50e keukenbenodigdheid. Stuur uw inzending naar redactie@foodlog.nl
Dit artikel afdrukken