Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Lid worden
Inloggen
Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Home
noun_news_2499927
Reacties
Gespot
Group Copy 3
Laatste
Shape
Flash
Video
Podcasts
Alle reacties van Anita van Kampen
Net een maand voor de Oekraïne horror begon, na een BNR news item over hoe de Nederlandse regering Russisch gas weigerde te...
Anita van Kampen
2 jaar geleden
Minder Russisch gas betekent thuiswerken
#28 Jan Peter, je schrijft "bedrijven creëren geen behoeften, bedrijven duiken op die behoeften met producten en diensten....
Anita van Kampen
2 jaar geleden
Kunstmoedermelkmarketing te agressief vindt WHO
Je stuurt me terug naar de site die ik in #3 linkte :-). Goed bezig, die mijnheer Wateenons, AKA Watsons, zullen we maar...
Anita van Kampen
2 jaar geleden
Plantaardige harde kaas vooralsnog een luchtkasteel
Sorry, waar online in NL? Starterculturen is NL overigens, mijnheer en mevrouw Wateenons, hij geeft ook cursussen online, erg...
Anita van Kampen
2 jaar geleden
Plantaardige harde kaas vooralsnog een luchtkasteel
#25 Zo kun je alles recht praten...... Ook de agressieve marketing van melkpoeder, want "dat willen de mensen". De oplichter...
Anita van Kampen
2 jaar geleden
Kunstmoedermelkmarketing te agressief vindt WHO
#22 Mensen zijn nauwelijks in staat te bepalen wat hun reële behoeften zijn. Dat weet jij, neem ik aan (achter je naam staat...
Anita van Kampen
2 jaar geleden
Kunstmoedermelkmarketing te agressief vindt WHO
Iedereen naar glutenvrij. Gnocci van bloemkool en cassave. Broodjes van pompoen en Nederlandse teff. Koekjes van kastanjemeel.
Anita van Kampen
2 jaar geleden
Pastacrisis in Italië en daarbuiten
Inmiddels het artikel gelezen. Het gaat helemaal niet om plantaardige harde kaas... Ah. Daarom noemen de makers zich natuurlijk...
Anita van Kampen
2 jaar geleden
Plantaardige harde kaas vooralsnog een luchtkasteel
#20 Jan Peter Alles is al gezegd... in het artikel zelf, in de reacties beginnend met 1 . Nog eens toegelicht in 16 en 17....
Anita van Kampen
2 jaar geleden
Kunstmoedermelkmarketing te agressief vindt WHO
Rijpen van kaas gebeurt altijd "met een handje chemie".... Nog nooit een smakelijke "vegan kaas" geproefd, overigens, het smaakt...
Anita van Kampen
2 jaar geleden
Plantaardige harde kaas vooralsnog een luchtkasteel
#18 Zeven vinkjes....... Nudge nudge, say no more, know what I mean?
Anita van Kampen
2 jaar geleden
Kunstmoedermelkmarketing te agressief vindt WHO
#[#1](comment:308383)5 Jan Peter, Ik herinner me dat de lawine aan reclame rond "baby" en "zwanger zijn" überhaupt stuitend...
Anita van Kampen
2 jaar geleden
Kunstmoedermelkmarketing te agressief vindt WHO
#12 Ik begrijp dat je het over de reacties hebt. Je schrijft dat het artikel over "marketing in de derde wereld" gaat. Dus je...
Anita van Kampen
2 jaar geleden
Kunstmoedermelkmarketing te agressief vindt WHO
Ik leer van "mijn" vegan dokters dat B12 de enige vitamine is die vegans als supplement moeten nemen. Alle andere vitaminen, ook...
Anita van Kampen
2 jaar geleden
Bergen vitamine B-rijke planten ontdekt
#10 Je hebt alleen plaatjes gekeken... UK derdewereld? Is dat sinds Brexit? China?
Anita van Kampen
2 jaar geleden
Kunstmoedermelkmarketing te agressief vindt WHO
Leuk. Mijn zoon rijdt sinds kort voor Albert Heijn, in een busje, niet een fiets. Maar sportief blijft het... Negen verdiepingen...
Anita van Kampen
2 jaar geleden
Verslaafd Amsterdam heeft 's avonds trek in suiker
#18 Jan-Willem, dat haalt je argument in je artikel wel een beetje onderuit... Niet om lullig te doen, maar het klinkt...
Anita van Kampen
2 jaar geleden
Nederlanders houden niet van het lekkerste eten
#16 Jan-Willem, in je artikel verbind je de 15% meer uitgaven aan boodschapppen in B met "want Belgen willen betalen voor...
Anita van Kampen
2 jaar geleden
Nederlanders houden niet van het lekkerste eten
#11 Erik, mijn punt is niet of "De gemiddelde Belg" meer interesse heeft in lekker eten dan "De gemiddelde Nederlander", maar...
Anita van Kampen
2 jaar geleden
Nederlanders houden niet van het lekkerste eten
"En de gemiddelde Belg wil ook betalen voor kwaliteit. De gemiddelde prijs van een boodschappenmandje in de Belgische supermarkt...
Anita van Kampen
2 jaar geleden
Nederlanders houden niet van het lekkerste eten
#6 Tom, je hebt #[#1](comment:308383) waarschijnlijk gemist. Je schrijft "Faciliteer jezelf, maak het jezelf zo makkelijk...
Anita van Kampen
2 jaar geleden
Kunstmoedermelkmarketing te agressief vindt WHO
#2 Mooie meisjes poepen niet.... En chique dames zoogden niet. Te dicht bij het dier, te primitief. Afgezien van het helse...
Anita van Kampen
2 jaar geleden
Kunstmoedermelkmarketing te agressief vindt WHO
Ik krijg altijd honger als ik een artikel van jou lees :-). Jouw reeks over koloniale stempels op Westers voedsel van nu doet...
Anita van Kampen
2 jaar geleden
Culinair ontdekt: curry
#21 Oh ja, die kroepoek! Geen idee meer waar ik het gezien heb, maar een Indonesische (in Indonesië) werd gevraagd om de NL...
Anita van Kampen
2 jaar geleden
Culinair ontdekt: pindasaus
Nog een. Wij eten in NL zilveruitjes en augurken dankzij de Indonesische atjar (beweert tenminste een Indonesische foodie). #16...
Anita van Kampen
2 jaar geleden
Culinair ontdekt: pindasaus
Ketjap. Anijsmelk. Kerriesoep. En de naam "laos" voor wat zo ongeveer de rest van de wereld "galanga" noemt. Zoals veel...
Anita van Kampen
2 jaar geleden
Culinair ontdekt: pindasaus
Zelf pindakaas maken is mij ook teveel moeite, zeker nu er overal 100% pindakaas te koop is. Maar het is wel leuk om een keer te...
Anita van Kampen
2 jaar geleden
Culinair ontdekt: pindasaus
#1 en #2 ... doet me denken aan Noma, een posh restaurant in Kopenhagen, 3 michelin sterren , van het soort waar de vanaf prijs...
Anita van Kampen
2 jaar geleden
Becel ruilt de ene palm voor de andere
Je kunt van heel veel dingen "melk" maken... 5% noten, pitten of zaden op 95% water, een krachtige blender, evt. zeven, en je...
Anita van Kampen
2 jaar geleden
Melk van heel kleine beestjes
#23 Mijn opmerking is niet inhoudelijk, maar gaat over denigrerend woordgebruik. Als je "plantaardige alternatieven" had...
Anita van Kampen
2 jaar geleden
Melk van heel kleine beestjes
#18 Dick, ""Diervrije zuivel hoeft geen plantaardige nep te zijn" vind jij geen sneer?
Anita van Kampen
2 jaar geleden
Melk van heel kleine beestjes
#15 Dick je noemt nu twee variabelen - een limiet van 500 bijdragen en het tolereren van anonieme accounts. De limiet van 500...
Anita van Kampen
2 jaar geleden
Melk van heel kleine beestjes
Cécile Janssen, om te beginnen een bedankje voor jouw nuchtere, feitelijke bijdragen. Als niet-deelnemer aan discussies word je...
Anita van Kampen
2 jaar geleden
Melk van heel kleine beestjes
Leuk idee. Je hebt mij binnen met een zin als deze Mijn nieuwe werkgever verwachtte mij niet. Ik zag lichte paniek in zijn...
Anita van Kampen
2 jaar geleden
De schaamtebestelling
#163 Dick ik denk niet dat het Grote Taboe is te "bepalen wie moeten er verdwijnen" (alsof dat een gegeven is). Het Grote Taboe...
Anita van Kampen
2 jaar geleden
Waarom we minder dierlijke producten moeten eten en TU Delft de weg wijst
#160 Dankzij de onvolprezen bijdragen van Huib Stam (@redactie: hoe krijg ik zo'n leuk blauw blokje om een naam?) weet de...
Anita van Kampen
2 jaar geleden
Waarom we minder dierlijke producten moeten eten en TU Delft de weg wijst
#157 Toon, goed punt, nog niet gesteld hier. Er is genoeg voedsel, alleen is het niet gelijk verdeeld. Nog een stelling. Als het...
Anita van Kampen
2 jaar geleden
Waarom we minder dierlijke producten moeten eten en TU Delft de weg wijst
#87 Carolien, vlees is lekker vanwege het vet. Hoe mager vlees ook is, het heeft meer vet dan groenten. Vet uit vlees (of boter,...
Anita van Kampen
2 jaar geleden
Waarom we minder dierlijke producten moeten eten en TU Delft de weg wijst
#94 Willem, een wedervraag.... Als je koe, varken, kip, vis eet, waarom zou je dan geen hond eten? Of kat? Of vleermuis?...
Anita van Kampen
2 jaar geleden
Waarom we minder dierlijke producten moeten eten en TU Delft de weg wijst
#87 Carolien, zeg nou eerlijk. Als je vlees eet, ligt de focus bij je maaltijd op het vlees. Al het andere is decoratie. En...
Anita van Kampen
2 jaar geleden
Waarom we minder dierlijke producten moeten eten en TU Delft de weg wijst
#81 Martinus, als ik jou goed begrijp, dan is het eten van dier prima, maar het probleem zit 'm erin dat onze mensenpoep niet...
Anita van Kampen
2 jaar geleden
Waarom we minder dierlijke producten moeten eten en TU Delft de weg wijst
#82 Kees, ik beweer niet dat vlees geen vitamines en mineralen bevatten. Het punt dat ik maak, is dat vlees niets toevoegt....
Anita van Kampen
2 jaar geleden
Waarom we minder dierlijke producten moeten eten en TU Delft de weg wijst
#78 Martinus, opnieuw het verzoek om te lezen wat je geschreven hebt voordat je klikt op "Plaats reactie". Ik kan geen touw...
Anita van Kampen
2 jaar geleden
Waarom we minder dierlijke producten moeten eten en TU Delft de weg wijst
#59 Kees, Ik denk dat je, om te begrijpen wat ik bedoel, het besluit moet hebben genomen, met welke motivatie dan ook, om geen...
Anita van Kampen
2 jaar geleden
Waarom we minder dierlijke producten moeten eten en TU Delft de weg wijst
#61 Martinus, een tip: lees wat je geschreven hebt voordat je in je opwinding meteen klikt op "Plaats reactie". *Dat...
Anita van Kampen
2 jaar geleden
Waarom we minder dierlijke producten moeten eten en TU Delft de weg wijst
#43 Martinus, je lijkt te veronderstellen dat vegan food alleen lekker kan zijn met exotische ingrediënten. Misschien moet je...
Anita van Kampen
2 jaar geleden
Waarom we minder dierlijke producten moeten eten en TU Delft de weg wijst
#38 Het zal wel uit een gevoel van urgentie zijn, dit hersenloze/gemakkelijke knippen&plakken; van lappen tekst van een ander,...
Anita van Kampen
2 jaar geleden
Waarom we minder dierlijke producten moeten eten en TU Delft de weg wijst
#15 Laat me het anders formuleren. Als Andy van den Dobbelsteen niet bij de TU Delft had gewerkt, maar bij, zeg, WUR...
Anita van Kampen
2 jaar geleden
Waarom we minder dierlijke producten moeten eten en TU Delft de weg wijst
Ik zie markt voor de cabosse.
Anita van Kampen
2 jaar geleden
Cacao-pulp wordt wereldkampioen
Jammer. Een mooi, zorgvuldig geschreven artikel, persoonlijk en uit het hart, hoe de weg was naar dit artikel, en de enige...
Anita van Kampen
2 jaar geleden
Waarom we minder dierlijke producten moeten eten en TU Delft de weg wijst
‹ Vorige
2
3
4
5
6
Volgende ›