Alweer de 4e editie van VegFestNL is in de maak. Kom op 28 en 29 oktober naar het Beatrixgebouw, Jaarbeurs Utrecht en beleef de Vegan Lifestyle. Laat je overrompelen door de vele sprekers, de happenings in de filmzaal, de expozaal gevuld met standhouders, muziek en kookdemonstraties. Geniet van de cateraars die de heerlijkste veganistische hapjes voor je bereiden. Je kunt ook je eigen vlog of blog maken en daarmee een leuke prijs winnen.

Kijk voor het programma van de vele zalen en meer informatie op de website.

Informatie
Data en tijd: 28 en 29 oktober 2017, 10.00u - 17.00u.
Kosten: €5,- in de online voorverkoop voor Leden van de Nederlandse Vereniging voor Veganisme. Ben je geen lid van de NVV? Dan kosten toegangskaarten €10,- in de online voorverkoop. Je kunt natuurlijk ook lid worden van de NVV, de korting geldt dan direct. Koop je een kaartje aan de deur? Dan kost het €15,- per persoon. Daarmee heb je toegang tot alle onderdelen van het evenement, dus ook de sprekers, de kookdemonstraties, muziek en alle andere onderdelen. Een deel van de winst gaat naar onze samenwerkingspartner de Nederlandse Vereniging voor Veganisme.
Lokatie: Jaarbeurs Utrecht, Beatrixgebouw begane grond, Expozaal en 1e verdieping (ingang via de draaideuren aan de kant van restaurant Zeijn)
Dit artikel afdrukken