Van 13 tot en met 15 maart vindt de zevende editie van het Amsterdam coffee festival plaats in de Westergasfabriek te Amsterdam.

Het Coffee Festival vindt zijn oorsprong in Londen. Overgewaaid naar Nederland kan ook het festival hier rekenen op een grote hoeveelheid enthousiastelingen. Het is dit jaar dan ook alweer de zevende editie van het festival.
Drie dagen lang staat de Westergasfabriek in het teken van koffie. Kom samen met andere koffieliefhebbers genieten!

Op het programma staan onder meer:

The industry lab
Woon masterclasses bij, boost je koffiekennis, ontdek de laatste ‘food & drank innovaties’ en grijp de kans aan om te netwerken bij ‘The Industry Lab’.

Latte Art Live
Zesvoudig Britse latte artkampioen Dhan Tamang en andere latte-art specialisten laten hun kunstwerken zien tijdens de ‘Latte Art Live’. Bezoek presentaties, workshops en showcases onder het genot van veel gratis koffie.

The Street Food Market
Stil je honger met regionale foodtruckgerechten bij ’The Street Food Market’. Maak een keuze uit Indiase barbecue, Pasta Joe of bezoek de biologische Worsttruck.

Project Waterfall
10% van de opbrengst van het festival is voor Project Waterfall. Het doel is waterprojecten in koffieregio’s op te zetten voor schoon water.

Kijk op onderstaand filmpje voor een impressie van de editie van 2019:



Het volledige programma en meer informatie vind je op de website.

Informatie
Datum: 13 tot en met 15 maart 2020
Tijd: 13 maart 15:00 tot 20:00 uur, 14 maart 10:00 tot 18:00 uur, 15 maart 10:00 tot 17:00 uur
Prijs: standaard dagticket €15, Vakdag ticket €28, VIP dagticket €38, weekendticket €38, korting tieners (12-17 jaar) €5,50, onder 12 jaar gratis, tickets zijn online te bestellen.
Locatie: Gashouder, Klönneplein 1, Amsterdam.
Dit artikel afdrukken